#WearTheWhiteHat @The Woman 2020

Conferința The Woman revine în forță și în 2020! Deja v-am obișnuit de câțiva ani ca în fiecare primăvară să vă povestesc despre acest eveniment și să ne vedem cu impresii după el. În ultimii ani am fost prezentă de fiecare dată și am văzut cum crește și cum se dezvoltă frumos de la o ediție la alta. Sunt fericită și inspirată după fiecare zi petrecută la această conferință și tot ce pot spune e că abia aștept 19 martie 30 septembrie!

the woman 2020
Sursa: TheWoman.ro

Wear the white hat @The Woman 2020

Conferința de leadership feminin The Woman din acest an pune accent pe faptul că moștenirea constă în felul în care educăm generațiile viitoare de lideri. Tocmai din acest motiv, pentru prima data în cadrul unei conferințe de leadership feminin, organizatorii au creat contextul de a învăța ce înseamnă să conduci un business de familie.  Camelia Șucu alături de fiica ei Ioana Șucu și Diana Enciu împreună cu mama sa, Eugenia Enciu, urcă pe scena The Woman în 19 martie 30 septembrie, pentru a relata cum se educă și transmite mentalitatea de lider din generație în generație, de la mamă la fiică.

Moștenirea constă în felul în care educăm generațiile viitoare de lideri

A muncit 17 ani în televiziune. A început întămplător, ca reporter de știri la TVR Timișoara în primul an de facultate la Psihologie. După 6 ani am ajuns redactor – prezentator la TVR București și a fost timp de alți 6 ani prezentatoarea principalului Jurnal de seară al televiziunii publice. Apoi a fost liantul telespectatorilor cu realitatea la Jurnal de știri la Kanal D România, iar mai apoi la Realitatea TV.

De când s-a retras din viața publică și din televiziune  se implică în educație – a copiilor ei și a copiilor României. Conduce proiectul Nație prin Educație și pornind de la pasiunea fiului ei Victor, organizează  Concursul Național de Robotică FTC România. Dana Războiu se alătură ca speaker al evenimentului, unde va susține un speech la main stage.

„Educatia e vitală pentru o societate si de aceea am decis să mă dedic ei. Sunt empatică și îmi plac oamenii. Cu poveștile lor, cu pasiunile lor, cu suferintele și reusitele lor.  Mă ocup minuțios de educația copiilor mei. E cel mai important lucru pe care îl pot face pentru ei. Școala are rolul ei, dar ce pot să fac eu ca părinte pentru ei, școala nu va face niciodată, fie ea școală privată sau de stat.” declară Dana Războiu.

The Woman a depășit etapa de cea mai importantă conferință anuală dedicată leadershipului feminin, prilej de reunire a femeilor implicate în business. E o mișcare, e un mod de a gândi, manifestată pe tot parcursul anului prin evenimente, idei scrise în online și offline, acțiuni punctuale. Implică parteneri, creionează portrete de lideri, susține și conectează femei și business-uri. Biletele pentru conferință și workshop-uri sunt disponibile pe site-ul evenimentului: www.conference.thewoman.ro.

ABia aștept să ne evdem acolo! <3

Share: