Competiția SuperBlog revine în forță – la fel și eu!

Deja a devenit o tradiție ca primăvara și toamna să mă înrolez în Superblog. Primăvara aceasta nu e o excepție, cea mai faină competiție pentru bloggeri e la linia de start așa că iată-mă și pe mine acolo, alături de veteranii acesteia sau de cei care o întâlnesc pentru prima dată.

competiția SuperBlog

Ce este competiția SuperBlog?

Pe scurt, e un carusel pentru fiecare participant care spune ”da!” acestei provocări. N-am ales întâmplător metafora caruselului – imaginea din acest an chiar asta este! Dar vă dau acum mai multe detalii. Hai să vedem despre ce e vorba în competiție!

  • SuperBlog e competiția cea mai longevivă destinată bloggerilor. Dacă ai și tu un blog, înscrie-te și tu!
  • O școală de blogging gratuită. Fără profesori, informală. Cu note. Cu lecții – multe lecții. Și cu specialiști care evaluează ceea ce scrii din mai multe considerente (având mereu în minte să fie cât mai obiectivi cu putință!)
  • Un concurs cu premii pentru cei mai creativi! Da, nici premiile nu-s de lepădat – se depune mult efort pentru a alinia atât de mulți parteneri și a oferi recompense de calitate participanților aflați pe primele locuri.
  • Un spațiu în care să îți depășești limitele în materie de scris și în care să-ți îmbogățești tehnicile.
  • SuperBlog mai e o comunitate de oameni faini, care an de an, nu doar că se dau în acest carusel (competiția în sine), ci fac tot ce pot pentru a se întâlni față în față și a ține vie comunitatea bloggerilor din România.

Să înceapă probele și să avem inspirație!

P.S. Dacă vreți să vedeți ce articole am mai scris pentru această competiție, dați un search pe blog folosind cuvântul cheie SuperBlog. Aștept să-mi scrieți care e preferatul vostru, iar dacă mai sunt bloggeri care mă citesc și care s-au înscris la rândul lor, dați un semn! 🙂

Share: