Dacă ești în căutarea unui cadou frumos pentru perioada sărbătorilor (Sf. Nicolae, Crăciun) și îți place să oferi celor din jur experiențe am o recomandare pentru tine. Bineînțeles, mă refer la o vizită la un spectacol de balet. Iar pentru că e o perioadă atât de frumoasă, Spărgătorul de nuci este o alegere pe care sigur nu o veți regreta.

Am fost anul trecut și m-a surprins plăcut jovialitatea și spiritul ludict a celor două acte. Mai mult, vă puteți bucura de această experiență indiferent dacă ați mai fost sau nu la acest fel de spectacole. Puteti merge cu familia, cu prietenii sau chiar și cu copiii. Ca și recomandare, pentru a vă asigura că experiența e maximală, citiți descrierea spectacolului – povestea va fi extrem de ușor de înțeles. Cât pentru inițiații baletului tot ce pot spune e să îndrăzniți să redescoperiți acest spectacol magic!

 

P.S. În 6 și 15 decembrie sunt următoarele spectacole la Teatrul Național din Cluj. Vă recomand să vă grăbiți căci mai sunt doar câteva bilete! Mai multe detalii despre Spărgătorul de nuci găsiți aici.

 Aștept impresiile voastre!

Share: