Surprize pentru toată lumea care vrea să participe la The Woman – 21 Martie, Cluj-Napoca!

Vă spuneam într-un articol recent despre o super conferință ce are loc în Cluj în 21-Martie – mă refer a The Woman, desigur. Azi a venit momentul să vă spun de ce e așa super!

Am tot fost pe la conferințe și le apreciez tare mult pe cele care au o poveste și o structură plină de bun simț.  Da, speakerii sunt extrem de importanți și peste tot vor fi persoane cu care vei rezona mai mult sau mai puțin. Pune totuși lucrurile în contenxt – cu siguranță în sală sunt persoane care au perspective diferite (sau chiar diametral opuse). Și cel mai fain e când reușim cu toții să ne bucurăm de eveniment, nu-i așa?

La această ediție The Women vor veni Cătălina Ponor (da, recunosc, o apreciez din tot sufletul!), Maia Morgenstern (din nou, un om în fața căruia nu pot decât să mă înclin), Iuliana Tudor, Melania Medeleanu, Ela Moraru și alte femei minunate care vor vorbi deschis și din inimă despre și pentru noi. Agenda evenimentului este aici pentru detalii.

Totuși, vreau să punctez un aspect, și anume povestea în jurul căreia e conturat evenimentul: Cea mai bună versiune a ta! Dacă ai impresia că e ceva clișeic, mai citește o dată! Chiar văd tema asta ca un îndemn frumos pentru fiecare din noi, în detrimentul ideii ”Dar ce, nu suntem suficienți?”. Și pentru că spuneam că această conferință are o poveste, nu doar o temă faină, uite cum e împărțită: How did I become my better self? (Cum am devenit cea mai bună versiune a mea?), If I can, why can’t you? (Dacă eu pot, tu de ce nu poți?), Challenging myself (Provocându-mă pe mine însămi) și Shaping the community (Modelarea comunității). Poate dintre toate, ultima parte o aștept cel mai mult și mă bucur că întreaga conferință se încheie cu un call to action îndreptat spre comunitate.

Și pentru că îmi doresc tare mult să ne vedem la conferință, am pregătite 2 surprize pentru voi:

  1. Un cod de reducere de 20% din prețul biletului la conferință care poate fi achiziționat de pe pagina de înregistrare The Woman: THEWOMAN20MP
  2. O invitație cadou! Cum intri în posesia ei? Simplu, în 15-18 Martie, lasă-mi un comentariu pe blog, facebook sau instagram răspunzând la următoarea întrebare: Cine e femeia care te inspiră în acest moment și de ce o consideri un model? Voi citi toate răspunsurile, iar cel mai inspirațional va fi premiat cu invitația la conferință!

Abia aștept să ne vedem acolo! Cu mare drag, Mădălina, blogger oficial The Woman!
Blogger Oficial The Woman

Share: