Patchouli Indulgence – perfect pentru vară!

Am primit în urmă cu ceva timp de la BUZZStore unul dintre cele mai noi parfumuri lansate de Avon – Patchouli Indulgence, iar azi vreau să vă povestesc despre el. În plus, m-am bucurat să văd modul în care s-a adaptat echipa AVON în această perioadă a pandemiei, relaxând la rândul lor pragul pentru care beneficiem de livrare gratuită, tocmai pentru a ne putea bucura în continuare de produsele lor.

În ceea ce privește echipa BUZZStore, v-am mai povestit despre activitatea lor dedicată creatorilor de conținut. Pe scurt, este o platformă dedicată creatorilor de conținut, prin intermediul căreia poți primi produse spre testare, pe care le poți păstra mai apoi în mod gratuit. Dacă vrei să te înscrii și tu, poți face asta urmărind intrând pe site-ul BUZZStore.

Patchouli Indulgence parfum avon

Patchouli Indulgence – un parfum floral, perfect pentru vară

Parfumul are note de patchouli, ambră și condimente exotice. Recunosc, nu știam multe despre patchouli (sau paciuli, cum se mai găsește în unele locuri). Această plantă e înrudită cu menta, crește până la jumătate de metru și are niște flori roz deschis. Parfumul său dulce-moscat îl face unul dintre ingredientele de bază pentru o mulțime de parfumuri, acesta aducând cu sine un echilibru emoțional. Și încă un aspect fascinant e faptul că această plantă provine dintr-o zonă specifică a insulei Sulawesi, ce face parte din arhipelagul Indonezian.

Cu siguranță că alegerea acestui parfum devine o prioritate în serile târzii de vară, în care vrem să ne învăluim în miresme exotice.

Alexandra Carlin, creatoarea acestui parfum, spunea că și-a dorit să creeze ”un parfum cald și senzual”. Ce putem spune cu siguranță e că a reușit din plin acest lucru. Parfumul nu e doar condimentat, ci e proaspăt și fructat.

Patchouli Indulgence face parte din colecția Artistique, lansată de curând de către Avon. În aceeași colecție puteți găsi și parfumurile Magnolia en Fleurs și iris Fetiche.

Voi ce parfumuri de la Avon ați folosit de-a lungul timpului?

Share: