Șosete făurite cu drag de 90 de ani – Ciserom, Sebeș

De mai bine de 90 de ani, Ciserom produce șosete în inima Ardealului, la Sebeș. Da, am scris bine – peste 90 de ani de experiență în producție de bunuri pentru țară și export. Și tot atâta timp de când se oferă în mod constant locuri de muncă locuitorilor din Sebeș și din împrejurimi – azi peste 300 de angajați. Așa că, din dorința de a susține brandurile românești, azi vreau să vă povestesc despre magia ce se făurește în această fabrică.

Șosete făcute în România – povestea lor

Istoria locului ne poartă înapoi în 1927, când se înființează în Sebeș o mică fabrică de șosete. În timp a trecut printr-un război mondial, prin regimuri diverse de guvernare a țării, prin crize economice și prin dat oferit pieței de bunurile ce vin din China. Cu toate acestea, fabrica de șosete de la Ciserom – Sebeș, nu s-a oprit. Și nu doar că nu s-a oprit, ci a crescut frumos în timp și s-a dezvoltat. E încă o dovadă că momentele dificile pot să fie transformate în adevărate oportunități dacă profităm de ele și le privim din perspectiva potrivită.

Totuși, cu atât de multe provocări ce apar constant, compania e nevoită să se orienteze extrem de mult spre export. Motivul? Românii aleg să cumpere produse similare venite din Asia care sunt cu 2 lei mai ieftine, însă de o calitate net inferioară. În aceste momente, companiile ce fac produse românești au cea mai mare nevoie de noi. Să cumpărăm deci produse locale și să investim în economia României.

Povestea noastră cu Ciserom

Am primit în urmă cu câteva săptămâni câteva perechi de șosete de la Ciserom. Când am revăzut una dintre acestea, mi-am adus aminte brusc de copilărie, pentru că știm că le purtam și atunci. Mama avea mereu grijă să ne cumpere produse de calitate, așa că șosetele din bumbac ajungeau să fie o alegere naturală.

șosete

Noi ne-am mărit colecția de șosete cu modele frumoase și colorate – perfecte pentru vară. Tu ce mai aștepți? În magazinul online te așteaptă o mulțime de modele pentru toată familia (damă, bărbați și copii). Așa că fă o decizie înțeleaptă și alege să susții producătorii români.

P.S. Comandă pe www.shop.ciserom.ro introducând codul promoțional ‘lifestyledepoveste’ și primești 15% reducere de fiecare dată!

Share: