Vă spusesem recent că a apărut pe piață din România o nouă gamă de produse de îngrijire corporală. Făceam referire la CeraVe. Au trecut câteva săptămâni de când am aceste produse și a venit momentul mult aștptatei recenzii.

CeraVe – hidratare intensă

Probabil nu mai e nevoie de prea multe introduceri deoarece am spus totul mai devreme. Marele plus al acestei game este modul în care reușește să hidrateze pielea – adică pe bune. N-are miros spectaculos, n-are textură ce te dă pe spate – pur și simplu e un produs ce funcționează! Și până la urmă rezultatul contează, nu-i așa?

În sezonul rece mai ales sunt acele zile în care simțim cum ni se contractă pielea, iar lipsa hidratării este un factor cheie. Cum o îngrijim? Corpul nostru are în mod natural grijă de asta prin stratul său de lipide și ceramide ce împiedică deshidratarea pielii. Însă resursele acestuia nu sunt inepuizabile, așa că e nevoie să ne îngrijim de hidratare. Gama de îngrijire CeraVe conține ceramide esențiale, similare cu cele care se găsesc în mod natural în pielea noastră. Produsele acesteia se împart în două categorii: de curățare (de ovicei în ambalaj verde) și hidratante (de obicei în ambalaj albastru).

Dintre toate acestea, cel mai mult îmi place crema hidratantă pentru față și corp. Mi se pare genial să am un singur produs ce-l pot folosi pentru întrgul corp. Este extrem de util mai ales când călătorești în sezonul rece – iei cu tine un singur produs! (Pentru cârcotașii care ar fi tentați să spună că cele 340g ale recipientului pot fi cu greu strecurate într-un bagaj de mână, există recipiente speciale în care îți poți pune produsele preferate când te plimbi hai hui!)

P.S. Produsele gamei CeraVe se găsesc în magazine online și în farmacii – pare destul de greu să le ratezi, nu-i așa?

Share: