Ce articole de îmbrăcăminte alegi pentru acasă?

Trăim momente și perioade unice, în care tot universul și toată activitatea noastră este acasă. Ne-am adaptat treptat la acest lucru, și cu siguranță continuăm să facem asta. Ne lipsește munca de echipă de la birou, prânzul împreuna cu colegii sau prietenii, ieșirile în oraș sau la film, dar așa am învățat că o seară în grupuri mai restrânse la cineva acasă are și ea farmecul ei. Poate că am învățat să cântărim mai mult în momentul în care facem achiziții, dacă este cu adevărat o necesitate sau un moft. Și din păcate am redus investiția în noi, în felul în care arătăm. “Nu contează cum sunt îmbrăcat, că doar sunt acasă” – îți sună cunoscut și ție?

Legătura dintre îmbrăcăminte și încrederea în sine

Din păcate aici se referă la faptul că aceste mici trucuri, cum ar fi haine elegante sau casual , make-up-ul sau un păr aranjat, sunt cele care ne ajută să creștem puțin încrederea în propria persoană. Doar că acum, ne gândim că oricum ne vede doar soțul, soția sau copiii, așa că de multe ori nu mai contează ce haine avem.

De mici am fost obișnuiți ca hainele de stat în casă să fie acele haine care fie s-au învechit, fie au defecte pentru a le purta afară. Acest lucru nu este unul rău neapărat, pentru că astfel hainele nu se aruncă – știm că industria modei este printre cei mai mari factori de poluare și e important să folosim ceea ce cumpărăm pentru o perioadă cât mai mare de timp. Dar cum rămâne cu stima noastră de sine?

Ai încercat să îți cumperi haine pentru statul în casă? Articole care să te reprezinte, să fie în concordanță cu stilul tău vestimentar, dar care să fie foarte comode pentru a-ți putea permite să faci orice fel de mișcare? Având în vedere că deja sunt aproximativ 10 luni de când suntem tot acasă o bună parte dintre noi, am început să punem accent și pe acest lucru. Poate sunt zile când alegem să purtăm o rochie mai confortabilă sau alte zile când recurgem la o cămașă, chiar dacă în partea de jos avem colanți sau pantaloni mai lejeri, după caz.

Articole pentru casă de la Femme Luxe

În ajutorul nostru, i-am găsit pe cei de la Femme Luxe, care au în secțiunea Loungewear mai multe variante de haine care ne ajută să ne simțim confortabil, dar și să arătăm foarte bine, chiar și acasă. Dintre toate articolele pe care ne găsiți la ei pe site, am ales lucruri care să ne reprezinte și care să ne facă șederea acasă cât mai plăcută.

https://femmeluxe.co.uk/

Produsele de tip Joggers sunt, au fost și vor rămâne mereu o alege foarte bună, indiferent de ocazie. Ușor de asortat, mai ales în diminețile în care încă avem dilema eternă: Eu cu ce mă îmbrac azi?, seturile sunt confortabile, șic, dar și versatile. Până la urmă e vorba de două piese, iar atunci când ne simțim creativi, putem oricând să le combinăm cu alte elemente vestimentare pe care le avem deja în garderobă. Interiorul seturilor este flanelat, asta înseamnă că sunt foarte călduroase și pot fi potrivite și dacă alegem să dăm o fugă până în aer liber, să ne luăm energia necesară pentru următoarele zile preconizate să stăm în casă.

https://femmeluxe.co.uk/

Pe lângă asta, pantalonii de trening ajung acum să fie soluția optimă, pentru că se potrivesc mai multor activități (chiar și la biroul de acasă, trebuie să recunoaștem). Așa că indiferent dacă muncim, citim, facem sport sau ajungem mai apoi să facem treburi prin casă, aceștia sunt soluția căutată.

https://femmeluxe.co.uk/

Piesa de rezistență comandată de această dată de la Femme Luxe este o cămașă cu un model foarte interesant și foarte comodă, pe care o g[si’i la secțiunea Bodycon dressset. În plus, ea este foarte versatilă, o poți purta atât într-o combinație casual, cât și spre sport. Materialul este perfect pentru vremea de afară fiind un denim puțin mai gros, confecționat din bumbac. Este o alege bună atât pentru fetele fit cât si pentru viitoare mămici, fiind ajustabilă în talie.

Camasă bodycon dresset
https://femmeluxe.co.uk/
https://femmeluxe.co.uk/

În concluzie, investiți în voi chiar dacă vă petreceți timpul acasă, ajută foarte mult pentru încrederea în sine și în plus sunteți o prezență foarte plăcută prin casă. Iar dacă încă nu ați auzit de Femme Luxe, da-ți o fugă pe pagina lor, au produse pentru orice ocazie, dar și pentru timpul petrecut acasă.

Share: