GETT’s shop – îngrijire profesională în fiecare casă

tiu, știu – pandemina ne-a făcut pe toți să fim inventivi și să căutăm soluții. Și dacă în urmă cu un an încă ne puteam face programări pentru momente de răsfăț în saloanele noastre preferate, azi lucrurile stau puțin diferit. Așa că a fost nevoie să căutăm alternative, inclusiv când vine vorba de îngrijire. Iar cei de la GETT’s Salons ne vin în ajutor pentru că au lansat un magazin online de unde ne putem achiziționa produsele profesionale preferate.

La finalul lui 2020, am primit și eu un colet cu câteva dintre produsele profesionale ce erau folosite de obicei în saloanele GETT’s – cele pe care le cunoaștem din mall-urile prezente în orașele în care locuim. Aș vrea să vi le prezint și să vă spun ce anume am descoperit la ele.

Loțiune de corp cu apă de cocos

Are un miros intens de cocos, se aplică pe piele și o lasă moale, cu un aspect sănătos, absorbindu-se rapid. Este prima dată când folosesc un produs de la body drench și recunosc, că mi-au plăcut. Acestea sunt fabricate în Statele Unite ale Americii și loțiunea are un termen de valabilitate de 36 de luni de la deschidere.

Mască de față – MyMASK Fruit Jam

Skeyndor este un alt brand pe care l-am întâlnit tot cu această ocazie. Produsele sunt fabricate în Spania, iar această mască de față cu fructe are o textură ușoară, de gel și lasă pielea hidratată și catifelată. Se aplică cu generozitate pe față, iar după 5 minute se șterge excesul și se clătește cu apă din abundență. Produsul se poate folosi 12 luni de la deschidere.

Fiole hidratante pentru ten

Tot de la Skeyndor sunt și aceste fiole hidratante. Acestea se aplică o dată pe zi pe pielea curată și se masează ușor până când se absorb încet. Pachetul conține 7 fiole a câte 2ml, astfel că tratamentul este suficient pentru o săptămână, la finalul căreia tenul devine puternic rehidratat.  

Tu cum ai grijă în această perioadă de tine? Apelezi la produse profesionale? Dacă nu știi de unde să le achiziționezi, nu uita de GETT’s Shops via GETT’s Salons.

#GETTSSalons #GettsShop #PutereaLuiÎmpreună

Share: