7 zile. 7 ținute. O singură pereche de jeanși – se poate?

Într-un articol recent vă dădeam detalii despre o garderobă ce a trecut proba timpului și menționam acolo că unul din lucrurile must have din dulap/dressing sunt jeanșii. Așadar, a venit momentul unei noi provocări vestimentare. 7 zile. 7 ținute. O singură pereche de jeanși – cum ne descurcăm? Am ales perechea preferată, iar rezultatul îl puteți descoperi în ținutele propuse mai jos.

1. Vineri ieșim în oraș

Ca să începem săptămâna cum se cuvine, musai e să avem pe listă petrecerea de vineri seara! Panică, panică, panică – cu ce ne îmbrăcăm? Eu sunt pusă pe distracție de obicei, așa că gătitul pentru ieșit e minim. Jeanși negri, o bluză metalică și o perechere de pantofi cu toc. Să înceapă petrecerea zic!

2. Sâmbătă mergem la cabană

Mai ales toamna și iarna mi se pare că-i fain de mers la cabane. Zile liniștite. Seri relaxante. Prieteni. Povești. Foc de tabără. Ținute lejere. Pentru asta am ales jeanșii negri, un pulover călduros, o căciulă și ceva călduros ca încălțăminte. Nu uita chitara dacă ai!

3. Duminică ne revenim în aer liber

Dăm o tură prin parc sau prin pădure. Ieșim la un ceai cu o prietenă. Ne plimbăm prin centrul vechi cu cineva drag. O luăm piano cum ar zice italienii și ne pregătim pentru noua săptămână. Hai cu lejeritatea și de această dată – jenași, cardiganul pufos, o eșarfă în culorile toamnei și un body neutru. Țiinuta-i rezolvată. Dacă nu ne-am gâti atât de mult uneori, am putea profita minute întregi în plus de aerul fain de afară.

P.S. Am avut poze mai bune de pus aici, dar mi se pare mult prea grăitoare aceasta. 🙂

4. Luni începem săptămâna cu seninătate

Ne trezim devreme, punem pe noi jeanșii, cămașa și o pereche de pantofi în culori metalice și suntem gata. Hai cu o super săptămână, inclusiv la școală/facultate/birou!

5. Marți colorăm registrul

Cine a spus că dacă suntem în plină săptămână nu putem fi vioi și plini de culore, indiferent de anotimp? Chiar și la birou putem purta culori vibrante, cum este acest sacou. Și chiar le recomand – înseninează și ziua colegilor. Pe lângă acesta, mai port jenașii negri, un body negru și o pereche de pantofi metalici.

6. Miercuri nu lăsăm frigul să ne stea în cale

Sunt zile și zile, așa că trebui să fim pregătiți pentru toate. Într-o toamnă schimbătoare, nu se știe când e nevoie să recurgi la ținuta formată din jeanși, o bluză simplă și vesta din blăniță care ține atât de cald. Binețnțeles, toate accesorizate cu niște încălțăminte de damă din același film.

7. Joi ne pregătim de weekend

După o săptămână plină de provocări, ultima e cea în care trebuie să ne pregătim pentru o zi de muncă și un cocktail imediat după terminarea programului. Cum facem asta? Simplu – jeanși negri, body negru, pantofi negri cu talpă groasă și un sacou versatil. Cheers!

Disclaimer: în toate ținutele am folosit aceeași pereche de blugi de damă și abia aștept să văd care e preferata voastră!

Articol scris pentru SuperBlog 2018.

Share: