Island vibes – cât de aproape pot fi de noi?

Dacă-mi spui Island vibes mă gândesc la vacanță. Musai o insulă pierdută undeva pe planeta asta, soare, o briză îmbietoare și apă. Și dacă nu avem parte de toate acestea fizic de fiecare dată când ne dorim, măcar simțurile să ni le răsfățăm. Fa a lansat o nouă gamă de produse de îngrijire, numită Island Vibes care te poartă în locuri geniale doar când le miroși.

Am primit în urmă cu mai bine de o lună un gel de duș și un deodorant din această nouă gamă spre testare. Hai să vedem care-i treaba cu ele.

Gel de duș Fa Island Vibes Hawaii love

Am fost cucerită de la cuvântul: ananas! Pe langa acesta, mai conține și floarea frangipani. (N-am știut inițial unde să pun floarea asta, dar am dat un search pe vestitul motor de căutare și s-a aprins beculețul.) Ca și produs de îngrijire, hidratează pielea și o îngrijește. Acesta vine într-un ambalaj de 400ml și se găsește inclusiv în magazinele online. Recunosc că apreciez enorm ușurința dată de cumpărăturile online.

Deodorant Island Vibes Hawai Love

Ingredientele principale sunt tot ananasul și floarea de frangipani. Asta înseamnă că vorbim din nou de un produs care miroase genial. Cât despre rezistență … Recunosc că nu-s fan deodorante sub formă de spray (e pură alegere subiectivă la mijloc). Și mai recunosc că l-am făcut cadou unei persoane care știu că folosește acest gen de produse 🙂

Așadar, Fa Island Vibes? Da, da, da, în cazul în care mirosul prodiselor de curățare și îngrijire joacă un rol important pentru tine.

 

 

Share: