Ce am mai gătit cu robotul de bucătărie Kenwood?

Am tot fost întrebată recent despre robotul de bucatărie Kenwood. Cum este, ce se poate prepara cu el, dacă aș aprecia un astfel de aparat în propria bucătărie și așa mai departe. Hai să aflăm răspunsurile la toate aceste întrebări, împreună cu caracteristicile robotului. Dar mai întâi, propun să vedem ce am mai pregătit cu Kenwood.

Bucătărind cu Kenwood

Smoothie. Suntem mari fani de băuturi din fructe. Fie că facem asta dimineața înainte de a pleca la birou și luăm smoothie-ul cu noi, sau că preparăm o astfel de băutură când ne întoarcem acasă, cu siguranță reprezintă un boost de energie. În plus e o alternativă sănătoasă la sucurile din comerț. Și de obicei pe preparăm cu ce avem prin casă. În fotografii este un smoothie din portocale, kiwi, suc de mere presat la rece și puțină apă. Specialitatea casei este însă o limonadă cu multe portocale și mentă pe care o face Ionel.

A urmat apoi o zi de gătit pentru prieteni, așa că pe lângă prima pâine de casă pe care am făcut-o, am pregătit niște oău umplute. Maioneza pentru ele a fost extrem de simplu și rapid de făcut cu ajutorul robotului. Am pus gălbenușurile (folosesc mereu două sau trei crude și unul fiert), muștarul și apoi am adăugat treptat ulei. La final am pus două linguri de smântână, iar rezultatul a fost că ouăle noastre umplute au fost un adevărat succes.

Dulciuri. Pentru că există un stomac special pentru ele, nu se putea să nu pregătim și ceva dulce. Biscuiți. Torturi. Cremă mousse. De toate pentru toate gusturile.

Q&A robotul de bucătărie Kenwood

La capitolul ce se poate prepara cu el spre că am răspuns. Dacă mai sunt dubii, răspunsul final e orice te lasă imaginația.
Continuând cu partea de calitate. Inox. Sticlă termorezistentă. Ce îți poți dori mai mult?
Și nu în ultimul rând, dacă mi-aș dori așa ceva în bucătărie sau dacă recomand un astfel de produs? Bineînțeles – mai încape în discuie contrarul?

Caracteristici – robotul de bucătărie Kenwood

Kenwood este un brand extrem de bine cotat în Marea Britanie și aș vrea să vă dau câteva detalii tehnice despre robotul de bucătările.

  • Versatil – robotul poate fi folosit de la frământarea aluatului pentru pâine sua biscuiți, la realizarea torturilor, a cremelor sau a smoothie-urilor. În plus i se pot adâuga numeroase accesorii adiționale (ex: realizare tăieței, feliat legume, tocare carne, etc). Toate cu un singur aparat!
  • Putere mare de procesare – Kenwood este extrem de ușor de folosit și reușește să amestece diverse compoziții, indiferent de viteza cu care rulează. În plus, comparativ cu un mixer de exemplu, este silențios.
  • Materiale de calitate – e greu de trecut cu vederea calitatea materialelor din care e confecționat robotul. De la bolul încăpător din inox (3l) până la recipientul din sticlă termorezistentă sau accesoriile din inox – totul e la superlativ.

Ce părere ai despre robotul de bucătărie? Ai unul deja sau ți-ai dori un astfel de aparat în bucătărie?

Share: