Fares – tihnă, vigoare și mrieasmă la plic

Toamna e un anotimp aparte. Iar la Cluj, nu doar că zilele se scurtează și frunzele se colorează, dar întregul oraș e acoperit de ceață. Cât ține, nu știe nimeni. Câteva zile, săptămâni sau până la primăvară uneori. Mai sunt și zile în care soarele-și face apariția, da-s rare. Și atunci nu ne rămân prea multe opțiuni și stăm în casă. Bine, 2020 e un an aparte, și mai contribuie ceva la lipsa noastră de activitate de afară. Deci, ce-i de făcut? Muncim, citim, bem ceai, stăm sub pătură și a doua zi o luăm de la capăt. Poate nu în ordinea asta și nu în fiecare zi, dar ai prins esența. Și pentru că am primit recent o gamă nouă de ceaiuri de la Fares, hai să vă spun și vouă despre ele!

Fares ceai de plante - lifestyle de poveste

V de la Vigoare

Dacă-i frig și ceață, un boost de energie nu strică, nu-i așa? Ei bine, măceșele și ghimbirul din acest ceai fix asta fac. Atenție, dacă ai stomacul sensibil, recomand să nu-l bei înainte de masă.
Măceșele sunt dulce acrișoare și pot provoca mai mult acid decât poate tolera corpul tău. Am pățit-o și m-am lecuit, așa că acest ceai îl beau după prânz.

T de la Tihnă

Tare-mi place cuvântul acesta tihnă și cred că ni se potrivește de minune nouă, ardelenilor. Și indiferent cum ne-a fost ziua și cu câte baiuri am avut de-a face, la final de zi tânjim după acest sentiment de tihnă.

Așa că la lăsarea serii – care în zilele de toamnă târzie e destul de devreme – ardeleanul din mine ia un plic din acest ceai de mușețel și trandafir, toarnă o finje (cană) fierbinte peste el, îl lasă la hodinit 5-10 minute și apoi se bucură de el. În tihnă!
P.S. Dragă Fares, ăsta-i ceaiul meu preferat de la voi!

M de la Mireasmă

Combinația de busuioc și lămâie merge de minune la micul dejun. Așa, să te bucuri de toamnă și să te facă să-ți dorești să începi o zi faină!

Și această combinație poate fi ușor acidă, așa că obișnuiesc să o beau după micul dejun. Totuși, mi se pare mai puțin acidă decât ceaiul de măceșe și ghimbir (a se citi: așa percepe corpul meu aceste ceaiuri).

V T M – Vitamine de la Fares

Nu știu dacă ați văzut, dar cele trei ceaiuri de la Fares V (Vigoare), T (Tihnă) și M (Mireasmă) ne duc cu gândul la vitaminele găsite în natură.
Ceaiurile sunt 100% făcute din plante colectate cu drag și grijă, iar după fabricare, acestea sunt puse într-un pliculeț de ceai și apoi ambalate individual într-un plic de hârtie, pentru a se păstra aroma mai mult timp. Iar hârtia o putem recicla, deci thumbs up!

Mulțumesc Fares pentru ceaiuri, e minunat să mă pot bucura de o toamnă vitaminizată și caldă, oricât de atipică ar fi ea!
Cum arată toamna la tine și cum alegi să-ți iei doza de vitamine?

Articol scris pentru SuperBlog.

Share: