Winter sale 2020 – topul magazinelor preferate

Sezonul reducerilor este aici – winter sale season – și cu cât se apropie finalul lunii ianuarie, cu atât scad mai tare prețurile. Recunosc, profit de fiecare dată de această perioadă pentru a-mi reînnoi garderoba și m-am gândit să vă prezint câteva site-uri de pe care comand și să vă arăt ce articole mă încântă de acolo. Așa că hai să începem.

Reserved

De când am văzut prima dată magazinul m-am îndrăgostit de el! Hainele sunt de calitate, croiurile atât clasice, cât și moderne și prețurile accesibile (mai ales în perioada reducerilor).

Am ales pentru voi o selecție de paltoane ce mi-au atras atenția, cu mențiunea că în 2020 se poartă hainele mono cromatice (într-o singură culoare), în defavoarea printurilor.

reduceri haine reserved iarna 2020 ianuarie februarie

La capitolul pantofi am optat pentru încălțăminte versatilă, potrivită pentru diverse tipuri de îmbrăcăminte – și pentru momentele în care vrem să ne simțim classy, dar și pentru zilele în care vrem să fim cât se poate de comode.

winter sale

Mohito

Din nou, m-a cucerit cu rochiile și printurile sale! Da, acesta este un magazin dedicat doar fetelor și doamnelor (sorry guys, not sorry!) și aici găsim tot ce avem nevoie pentru ținute chic! Las mai jos câteva propuneri de rochii.

Nu în ultimul rând accesoriile de aici sunt foarte ușor de asortat (cel puțin așa le consider) și gama e variată. Hai să vă arăt câteva care-mi plac mult!

Otto Herman

Brandul acesta îl știu din Satu Mare, unde au și magazin de prezentare (și fabrica unde se crează îmbrăcămintea). Calitate și simplitate într-un singur loc. Și de aici am achiziționate o mulțime de haine – unele de mulți ani – și pot spune că rezistă testului timpului (atât datorită materialelor, dar și a croiului). Uite ce-mi face cu ochiul de aici.

Acum e rândul tău – spune-mi de unde îți faci cumpărăturile și care sunt site-urile tale preferate pe care nu vrei să le ratezi în perioada reducerilor?
Aștept cu mare drag sugestiile tale!

Share: