Ultimele bilete la We Love Retro și o invitație dublă cadou

Te-ai hotărât ce faci in 20 octombrie? În urmă cu câteva zile îți făceam o propunere de ieșit din casă. Cum ce propunere? Recapitulare: Cluj-Napoca, Sala Polivalenta: C.C. Catch, N-Trance, Masterboy&Beatrix Delgado, East 17, N&D, Brookklyn Bounce DJ.

Sâmbătă, 20 octombrie,  începând cu orele 20:00, la Sala Polivalentă Cluj-Napoca va avea loc cea mai așteptată petrecere retro a anului. Cea de-a cincea ediție WE LOVE RETRO aduce pe scenă mai mulți artiști de renume ai anilor ’90. În fiecare an festivalul s-a bucurat de câte un nou record de audiență. Anul acesta biletele sunt aproape Sold Out. Tu l-ai achizitionat le al tău? 

WE LOVE RETRO pune accent nu doar pe muzică și artiști invitați, ci și pe organizarea, decorul și atmosferă. WE LOVE RETRO promite o noapte întreagă de distracție, oferind o scenografie complexă care va teleporta invitații într-un show retro de excepție.

Se vor pregăti locații pentru baruri cu peste 60 de barmani, un loc special pentru zona de food-court, iar plata se va face prin “tokenuri” (jetoane), nu prin plată cash. Acest lucru va permite ca servirea să se facă în modul ce la mai rapid, evitând cozile infernale.

Evenimentul va începe la ora 21:00, iar accesul la eveniment se va putea face începând cu ora 20:00. Biletele la eveniment pot cumpăra atât online, cât și în locațiile partenere.

LPrețurile biletelor diferă în funcție de amplasarea locului în sală: Golden Dance – 160 de lei, Standard Dance – 120 lei,  Diamond Seat – 160 de lei, Inel I – 130 lei, Inel II – 120 lei, Inel III – 110 lei. 

Concurs – invitație dublă la eveniment

Am promis încă din articolul precedent o surpriză pentru voi și iat-o. Hai pe paginile de facebook sau de instagram ale blogului pentru a câștiga o invitație dublă la eveniment.

P. S. Ia-ți bilet să știi sigur o treabă șiinscrie-te și la concurs. Poate ai ocazia să faci pe cineva fericit!

Share: