ShoeBox – pentru că putem să facem diferența!

Uite acum bate decembrie la ușă și poate vă întrebați de ce a fost așa mare liniștea pe blog. EI bine, a fost o lună intensă, plină de evenimente frumoase (atât de plan personal, cât și profesional – poate am să revin și aici cu detalii despre ele) și vestea bună e că am pregătit ceva frumos pentru luna ce vine.

În fiecare an la compania la care lucrez se organizează campania ShoeBox si mi-am dorit mult să fiu și mai activ implicată, iar anul acesta am ales sa coordonez proiectul. Am început din luna septembrie să lucrăm împreună cu câțiva colegi la conceptul ShoeBox din acest an și să facem research de locuri unde ar fi nevoie de ajutorul nostru. Și am găsit – o mulțime: centre de plasament și de zi, centre maternale, case de tip familial și un complex pentru recuperarea copiilor cu handicap.

În total sunt 360 de copii și tineri pentru care vrem ca sărbătorile să fie puțin mai calde. Și asta nu doar prin prisma cadourilor ce vor ajunge la ei, ci prin caldura umnă cu care ne dorim să-i înconjurăm când ne vom duce să-i vizităm. E minunat când vezi că sute de colegi se mobilizează și cntribuie la un astfel de proiect care aduce bucurie și speranță!

Cred în astfel de campanii și mai cred că fiecare putem să facem diferența; măcar din când în când; măcar o dată pe an în preajma sărbătorilor de iarnă. Am ales să vă scriu acum și aici despre această campanie din dorința de a vă impulsiona și pe voi să dăruiți într-o formă sau alta!

Aștept cu drag poveștile voastre!

shoebox

Share: