“’Cause WE are young” – am spus în cor 10 000 de oameni la We Love Retro

Se știe de obicei că dacă e weekend, e cel puțin o petrecere și implicit distracție. Dar îți închipui cum e o petrecere cu 10 000 de oameni?

C.C. Catch, regina disco a anilor ‘80-’90, a fost starul serii la We Love Retro 2018. Cea de-a 5-a editie a fost organizata de Spotlight în Cluj Napoca. Cantăreața a revenit de două ori pe scenă în aplauzele intregii săli. Împreună cu publicul, artista a fredonat bis-urile “I can lose my heart tonight” si “Cause you were young”. Super-disco hiturile au încântat întreaga sala și au adus o notă de nostalgie în inimile spectarilor de toate vârstele. Hey, am fost oameni colorați pe acolo, dar cel mai important e că am fost prezenți oameni care prețuim fiecare moment și care ne știm distra.

Sneak pic în cuvinte

Atmosfera de la We Love Retro a fost încălzită de N&D si N-Trance, intr-un trip nostalgic, dar efervescent, catre anii copilariei. Au răsunat piese ca “Vreau sa plang”(N&D) si “Stayin’ Alive”, “Set you Free” (N-Trance). Hai recunoaște, și tu știi pe de rost versurile pieselor cântate de Nik și Delia, de ce să ne ascundem după deget? Exploziile de confetti si jocurile de lumini au completat spectacolul artistilor, ridicand toata sala in picioare. Energia consumata a fost rapid recuperata in zona de food court, usor accesibila tuturor.

East 17 si Masterboy&Trixy Delgado au incantat cu hit-urile ca “Stay another day”, “House of love” sau “Feel the hit of the night”. In paralel cu acest spectacol, DJ Lupascu a intretinut atmosfera cu muzica mixata pe benzi de magnetofon si viniluri. Foarte faină experiența!

Cei care au stat până la sfârșit i-au văzut pe Brooklyn Bounce care a incheiat spectacolul pe ritmuri de dance, trance si chiar house. Aceste ritmuri incendiare ale anilor ‘90, au depășit orele de program ale evenimentului. Ce să și faci când ai un public atât de activ?

Vorba aceea: nu știu alții cum sunt, dar abia așteptăm urmăroarea ediție!

Share: