Primăvara – anotimpul perfect să ne reinventăm!

Primăvara e un a anotimp aparte în care cred cu tărie că putem să ne reinventăm măcar puțin, an de an. Și de ce să nu începem acest proces încă din prima lună, din Martie? Dacă e să ne oprim puțin și să privim în jur, vom observa că și natura face exact același lucru.
Din perspectiva unui trainer, consider învățarea continuă o necesitate pentru fiecare dintre noi. Din perspectiva unei femei, cu atât mai mult! (Mai ales acum, când mă aflu într-o țară unde femeia nu este considerată ca fiind egală bărbatului – Maroc.)
Ca sugestii pentru dezvoltare continuă recomand mereu cărțile (indifent de genul acestora), urmărirea de video-uri, călătoriile, discuțiile cu cei care fac altceva decât facem noi în mod obișnuit, etc.
Când vine vorba de a ne reinventa, uneori poate avem nevoie de un imbold mai mare, de o experiență care să trezească în fiecare nevoia de a acționa. Îmi amintesc că anul trecut am participat la o conferință profesională de Project Management in Copenhaga și m-am întors de acolo extrem de determinată să pun în practică lecțiile luate de acolo. Zis și făcut, iar rezultatele nu au întârziat să apară.
Și pentru că înțeleg beneficiul acestor experiențe, vă recomand un eveniment frumos ce va avea loc la Cluj în 21 Martie. Este vorba despre o conferință de Leadership feminin, The Woman, care are ca motto: Fii cea mai bună versiune a ta!
Exact despre ce menționam și mai sus – nu e nevoie să ne comparăm cu nimeni, decât cu noi înșine. Dacă învățam o facem pentru noi. Dacă alegem să ne reinventăm, tot pentru noi să fie!

Share: