Pentru că we love retro, se anunță o noapte de neuitat, nu-i așa?

Cu siguranță fiecare iubim petrecerile, dar nu-i așa că începem să scoatem la iveală adevărata noastră personalitate de dansator sau dansatoare când se aude niște retro în difuzoare? Hai c-am făcut și-o rimă și punem de-o poezie în ritmul ăsta! 🙂 Pe bune, tuturor ne place muzica retro și de dragul înțelegerii reale, vin cu următoarea precizare. Retro nu înseamnă anii X, ci e un stil ce marchează o întoarcere. E o reluare a unui mod de exprimare mai vechi, dar nu în sensul de antic – epoca bronzului gen.  Guys, poate părea înfricoșător, dar până și muzica din 2010 o putem considera retro. Hai un reality check cu toții; acum zece ani nu-s nici anii ’90 și nici măcar 2000.

We Love Retro – Sala Polivalentă Cluj-Napoca, 20-octombrie

Revenind la petreceri, nopți de neuitat, melodii fredonate de mii de oameni la unison și dansat până nu-ți mai simți picioarele. We Love Retro, The biggest party in Romania, revine cu a V-a ediție la Cluj Napoca, pe 20 octombrie, la Sala Polivalentă. Artiști cu renume internațional vor cânta live: C.C. Catch, N-Trance, Masterboy& Beatrix Delgado, East 17, N&D și Brooklyn Bounce DJ.

Proiectul care de cinci ani aduce în România cele mai mari nume ale muzicii retro adună împreună pe ringul de dans fani din toate generațiile. În plus,  retrezește nostalgia marilor disco party-uri. Petru anul 2018, organizatorul Spotlight pregătește o surpriză legendară. Scena cu numărul 2, unde DJ Sorin Lupașcu își va face magia pe vinil și benzi de magnetofon. Cu 42 ani de carieră, DJ din prima generație a României, cel mai vechi și cel mai cunoscut între anii 1974 şi 1996, Sorin Lupașcu va face împreună cu publicul o călătorie epică în trecut.

Pe scena principală, hit-urile anilor 80 vor răsuna live întreaga noapte. Conceptul de RETRO va putea fi trăit de către participanți atât prin muzica artiștilor, cât și prin decorul și spațiile special amenajate. Nu va fi un simplu concert, ci o adevărată experiență.

We Love Retro va începe la ora 21:00, iar accesul se va putea face începând cu ora 20:00. Biletele la eveniment se găsesc atât pe sitte, cât și în locațiile partenere din Cluj-Napoca. Cum care?  Casa de cultură a Studenților,  Sala Polivalentă, Platinia Mall, Magazinele Cărturești, Carrefour, Agențiile de turism Wens Tour și Agenția teatrală Cluj.

P.S. Stați prin zonă, vin cu o surpriză pentru voi!

Share: