Superblog – super competiția bloggerilor a revenit!

Despre SuperBlog v-am mai povestit și în trecut. În special prin articolele în care îmi menționam participarea la acest concurs. Azi vin cu o altă perspectivă – de ce particip în continuare la SuperBlog.

Credeam că-s baliverne când am mai văzut menționat că acest concurs creativ te poate dezvolta ca blogger. Povești – am spus. Recunosc că am căzut în această capcană inițial. Și totși, iată-mă participantă la câteva ediții. A fost inclusiv o probă unde am fost pe podium la ediția trecută și m-am bucurat real de acest lucru (pentru mine a fost un super câștig). De ce? Hai să vezi ce apreciez a această competiție!

super blog - competite de blogging creativ - romania

De ce particip la Spring SuperBlog 2019?

  • Provocări concentrate într-o perioadă scurtă de timp. Competiția pesupune să scrii un articol pentru fiecare probă care e sponsorizată de un parter. Vei zice: bine, bine, dar ce fac dacă nu se potrivește una din probe cu publicul țintă al blogului? Aici e frumusețea – poți alege. Sari peste o probă sau îți împingi limitele și te gândești cum să abordezi subiectul respectiv în așa fel încât să fie înțeles de publicul blogului tău. Am făcut și una și alta.
  • Superblog e mai mult decât o competiție. S-a strâns în jurul competiției o comunitate foarte faină de la care am învâțat treptat (și încă mai am).
  • Am prins puțin gustul unei mici victorii când am fost pe podium și îmi propun să îl repet. Deși recunosc, scopul meu este învâțarea în continuare – nu mă mai satur de asta.

Superblog e un eveniment cu tradiție (cred că își merită această titulatură, ținând cont că în trecut au mai fost organizate 17 ediții). Îmi doresc la modul real să fac în continuare din această comunitate. Așa că în loc de încheiere am să spun doar atât: să fie spor la scris!

Share: