Stand up comedy cu Dan Badea la Cluj

Later edit (2-Octombrie 2019)

A trecut ceva timp de când n-am mai râs o oră și jumătate încontinuu! Și nu doar noi, ci toată sala. Adică toți cei 1400 de oameni care au venit la cele două show-uri susținute de Dan Badea în 1 octombrie pe scena cinematografului Florin Piersic.

În deschidere, Dan a avut un invitat surpriză care ne-a făcut să ne destindem și ne-a purtat din Constanța până în Londra (cu avionul!) prin poveștile lui! Să vă spun, să nu vă spu nespre cine a fost vorba? 🙂 Parcă unui invitat surpriză îi stă bină să rămână nedivulgat.

Apoi Dan Badea a ținut sala într-o veselie continuă prezentându-ne lucruri simple, cu care am putut rezona fiecare, în modul caracteristic stand up comedy. Și am plecat de acolo fredonând o melodie de copii, având sentimentul că a fost un timp foarte bine investit. Am uitat și de telefon și de viața în oline, de tot. Bine, l-am folosit la final ca să fac o fotografie, însă nu poate exprima super-atmosfera din sală. N-aveți decât să mă credeți pe cuvând și să mergeți și voi la show-uri, turneul e pe la început!

Mulțumim pentru show Dan & organizatorilor de la Sublime – să mai veniți la Cluj-Napoca!


Dan Badea vine la Cluj-Napoca în 1 Octombrie

Toamna se numără evenimentele faine! Forfota în Cluj se face din nou simțită, apar fel și fel de oportunități de petrecere a timpului liber, se întorc studenții și orașul vibrează de energie pe toate planurile. Și de ce n-am introduce în această paletă largă de activități și puțină comedie?
În 1 octombrie vă invit la Cinema Florin Piersic să-l urmărim pe Dan Badea în timp ce ne descrețește frunțile. Las mai jos un scurt preview ala ctivității sale, asta ca să intrați în atmosferă!

Comedia de tipul stand up, în care un artist (comediant) face un spectacol live în fața unei audiențe, își are rădăcinile în sălile de spectacol ale secolului XIX, luând amploare în sex. XX, atât în Europa de Vest, cât și în SUA. În România a apărut în urmă cu câțiva ani și de atunci crește constant atât ca industrie, câtși ca număr de persoane ce rezonează cu genul.

amUmor – stand up comedy show cu Dan Badea

Pe Dan Badea poate îl știi ca DJ Star, ca și comediantul de stand up sau ca și co-prezentatorul de la iUmor. Eu spun că-i omul care mă face să râd de fiecare dată când îl urmăresc. El spune despre stand up comedy că este „cea mai sincerră formă de artă: un microfon și un om cu toată viața lui împartașită publicului”.

Vă invit așadar la o seară de spectacol în cea mai simplă formă a lui și abia aștept să ne vedem la Cinema Florin Piersic din Cluj-Napoca, începând cu ora 18:00. Dan Badea nu vine singur, ci însoțit de un invitat surpriză.
Biletele pot fi achiziționate online, iar intrarea în sala de spectacol se face începând cu ora 17:30.
Spectacolul face parte dintr-un turneu organizat în întreaga țarp și sunt șanse mari să ajungă și în orașul tău:
19 septembrie – Târgoviște
20 septembrie – Constanța
24 septembrie – Vaslui
25 septembrie – Bacău
26 septembrie – Galați
1 octombrie – Cluj-Napoca
2 octombrie – Satu Mare
19 octombrie – Timișoara
29 noiembrie – București, Sala Palatului.

Un lucru pe care îl apreciez mult la acest eveniment e că sunt puse la dispoziția persoanelor cu diazbilități 4 bilete pentru acestea și pentru însoțitorii lor. Dacă știți pe cineva în această situație care ar vrea să se bucure de spectacol, nu ezitați să dați sfoară în țară! Chiar mă bucurcă organizatorii de la Sublime s-au gândit și la acest aspect!
P.S. Am și o surpriză pentru voi, stați aproape de pagina de Facebook a blogului.

Care sunt evenimentele la care mergeți cu drag de fiecare dată?

Share: