Cum arată agenda unei conferințe de leadership?

Vă spuneam în urmă cu ceva timp despre conferința The Woman din acest an, care gravitează în jurul temei Leaders of Change (lideri ai schimbării). Ei bine, conferința-i aici și vreau să vă prezint agenda și ce se va întâmpla mâine în cadrul acestui eveniment. Asta ca să vă puteți face o idee despre modul în care se desfășoară și să fie mai ușor de urmărit impresiile ulterioare și lecțiile învățate.

Agenda The Woman – Leaders of Chnage

Evenimentul începe la ora 10:00, cu înregistrarea participanților și o cafea. Pentru a ne asigura că vom fi în priză întreaga zi. Imediat după mesajul de bun venit, urmează să o întâlnim pe Irina Margareta Nistor – comentator de cinema și radio-TV – care are o prezentare al cărui titlu mi-a stârnit interesul: Schimbarea domnilor, bucuria nebunilor? Nu întotdeauna!

Urmează Ioana Enache – CEO Amway România, Bulgaria și Grecia – care va împărtăși cu noi ce lecții de leadership și-ar fi dorit să cunoască în urmă cu 15 ani. Iar apoi, Sonia Argint Ionescu – TV Host, founder doer.ro și jurnalist – ne va dezvălui care e ritualul disciplinar din spatele unei Wonder Woman (femei minune).

După o gală de premiere, în a doua parte a zilei o vom întâlni pe Ionela Năstase – jurnalist – care ne îndeamnă să fim vocea comunității din care facem parte, iar schimbarea își va face apariția ca o consecință firească.

Apoi urmează un panel de discuții în care vor participa: Maria Dermengiu, Ileana Badiu și Alina Dumitru.

Spre finalul zilei vor fi prezente Dite Dinesz, Irina Rimes și Christine Van Loo care vor avea interveții legate de schimbare, stima de sine și încredere.

Întregul eveniment e presărat de momente perfecte pentru networking, de inspirație și o atmosferă pozitivă. Aștept cu multă nerăbdare să văd o comunitate atât de frumoasă și să fac activ parte din ea.

P.S. M-am bucurat mult când mi-ați spus că ați folosit codul
THEWOMAN30MP care îți aduce o reducere de 30% la achiziționarea biletului. Ne vedem acolo! <3

Share: