PCR – partidul Comedianților Români vine la Cluj

Update

A fost un spectacol ca la carte, cu mii de oameni adunați de un factor comun de când lumea: umorul! Am râs copios alături de fiecare persoană care a urcat pe scenă (hai băieți că și voi vă distrați – nu-i ca și cum ajunge lumea în sală și râde de voi!).

A fost fain, a fost civilizat și m-am simțit ca la revelion (mai demult aveai la televizor comedie în momente cheie ale anului – de exemplu de revelion). Organizatorii au făcut și de această dată o super treabă și sunt sigură că mai sunt spectatori care râd și azi (dragilor, ați venit în Ardeal să spuneți glume, sper că nu v-ați așteptat să nu existe delay!) 🙂
Toate bune și să ne vedem la următorul eveniment!


Marea Adunare din Ardeal a Partidului Comedianților Români – PCR – va avea loc în 10 noiembrie, de la ora 20:00, la Sala Polivalentă. Mii de oameni din Cluj-Napoca sunt așteptați la acest eveniment, uniți sub sloganul: ”Hai să dăm dumă cu dumă!”. Da, chiar și tu!

Bordea și Micutzu aduc cel mai nou show de stand up comedy din România și în inima Transilvaniei. Cum prezintă ei conceptul PCR? Iată: ”Măreţie, împlinire, stand up comedie – asta ţi-au adus tovarăşii Bordea şi Micutzu în ultimul deceniu! Prosperitate, fericire, şi mai multă comedie – asta e promisiunea lor pentru un viitor glorios! Haide să auzi cuvântările bravilor luptători ai cauzei umoristice! Popor carpato-danubiano-pontic, eşti convocat la discursul umoristic destoinic prezidat de Bordea şi Micutzu! Le vor fi alături cetăţeni de seamă, membri devotaţi de partid care seamănă glume şi culeg ropote de aplauze. Ne referim bineînțeles la Cortea, Geo și Bucălae.”

Noi suntem mari consumatori de stand up comedy și ne bucurăm de fiecare dată când putem urmări un spectacol live. Să râzi două ore încontinuu e mare lucru și mai e și sănătos. E momentul nostru de mers la sală – la sala de spectacol, bineînțeles! Vii de acolo cu ochii înlăcrimați, deconectat și poate cu un mic disconfort în zona mușchilor feței. Nu-ți face griji, până data viitoare când râzi atât de mult, ai să îți revii!

PCR

Dacă vrei să-i vezi pe Micutzu sau pe Bordea cum te invită personal la spectacolul pus la cale de PCR, poți să vizionezi acest videoclip sau acesta! 🙂

PCR pentru persoane cu dizabilități

Așa cum menționam și într-un articol similar, apreciez mult că organizatorii evenimentului pun la dispoziție bilete gratuite pentru persoanele cu dizabilități și însoțitorii lor.
Detalii despre acest aspect pot fi găsite la adresa de email ticketing@sublimeromania.com.

La ultimul spectacol organizat de Sublime, am văzut astfel de persoane în sală și m-am bucurat. Cred mult în comedie, iar textele se adresează tuturor adulților, fără a se face discriminare pe fondul dizabilităților.

Țară, țară, vrem ostași!

De asemenea, organizatorii caută voluntari, care să-i ajute cu aspecte ce țin de o bună desfășurare a evenimentului pe plan local.
Deci toți cei care aveți disponibilitatea să vă implicați, puteți să-i scrieți Ralucăi la adresa: raluca@sublimeromania.com.

În loc de încheiere, vă spun doar atât: dragi tovarăși adulți din zona metropolitană Cluj și din orașul Cluj-Napoca, să ne vedem cu bine duminică la vot și apoi la întrunirea PCR!
P.S. Încă mai sunt câteva bilete!

Ai văzut videoclipurile? 🙂

Share: