Hai să începem cu un exercițiu de imaginație. Trei copii – doi băieți și o fată – se află pe un teren întins, plin cu iarbă, fără nimic altceva în jur. Ce fac aceștia?

O dată ce se vor simți în sigurață, cel mai probabil vor începe să se joace. Nu oricum, ci alergând.

Să continuăm. Imaginează-ți aceeași copii care să află într-o încăpere unde au la dispoziție creioane. Ce fac oare?

Cel mai probabil vor începe să coloreze sau să scrie. Fiecare cât și cum știe. Vor face forme neregulate pe foi sau își vor scrie numele cu litere de-o șchioapă. Și în mod cert își vor da drumul imaginației.

Nu ne oprim aici – mai avem puțin din exercițiu. Gândește-te acum la tine când erai mic/ă. Ce fel de haine purtai? Și mai ales, ce fel de haine purtau prietenii sau prietenele tale? Amintește-ți câți dintre voi erați băieți și purtați pantalonii de trening ai surorii mai mari? Sau pe dos – câte fete n-au purtat hanoracul fratelui?

Chiar și în afara imaginarului, copiii trăiesc într-o lume minunată – unde sunt doar copii. Fără prea mari diferențe. Toți aleargă, fără a se îngrijora de cei care aleargă alături. Toți desenează, fără să își facă griji de ce vor spune cei din jur despre desenul lor – din contră, chiar își etalează în fața tuturor micile opere de artă conteporană. Și mulți se îmbracă la fel – un pantalon, un tricou și o pereche de încălțări comode, cu care să poată explora în voie lumea!

Adulții pe de altă parte, trăiesc într-o lume a bărbaților și a femeilor. Asta ni se întâmplă când creștem. Însă tare-mi place să cred că putem trăi în continuare într-o lume a oamenilor. O lume în care fiecare ne bucurăm de lucrurile simple. O lume în care putem iubi pe cine vrem. Și o lume în care fiecare putem face performanță exact așa cum o înțelegem. De la sport la artă, de la management la politică, de la vlogging la agricultură sau frumusețe și așa mai departe – adică indiferent de domeniul de activitate.


Susținător al performanței, indiferent de gen

Faptul că ne îndreptăm mai mult spre o lume a oamenilor, nu e doar un produs al imaginației mele. Sunt multe banduri care susțin performanța, indiferent de gen. Unul dintre acestea este Gerovital – Doctor în frumusețe.  Pentru că așa cum fetele sunt încurajate să joace fotbal, și bărbații sunt încurajați să aibă grijă de ei.

Tocmai din acest motiv, pentru a susține performanța și grija/îngrijirea într-o lume a oamenilor, a fost lansată noua gamă Gerovital Men, care este un produs 100% românesc. Printre ele se află geluri de duș, spume de ras dar și creme antirid sau fiole cu acid hialuronic.

Hai cu noi să trăim într-o lume a oamenilor. Hai să fim mai îngăduitori, mai răbdători și să ne susținem unii pe alții. Cât și cum putem, cu bunătatea pe care o aveam când eram copii. Poate că nu știu multe, dar am încredere că așa vom ajunge la performață – fiecare în parte!

Articol înscris în competiția de blogging creativ Spring SuperBlog 2019. Copyright fotografii: farmec și unsplash.

Share: