Din culisele Lifestyle de poveste cu Sorina Mărcuș

Revenim cu seria poveștilor cu oameni faini, iar în interviul de azi vă propun să o cunoașteți pe Sorina Mărcuș, cea mai nouă membră a echipei Lifestyle de poveste. Plină de energie, forțe proaspete și creativitate, Sorina s-a alăturat recent echipei – așa cum v-am anunțat și pe instagram – și vom continua să construim împreună conținut de calitate pentru voi, sub umbrela Lifestyle de poveste. Așa că hai să aflăm mai multe despre ea, în direct din culise!

Sorina Mărcuș - lifestyle de poveste

Sorina, bine te-am găsit! Spune-ne câteva cuvinte despre tine.

Sunt un copil mare și fericit pe nume Mărcuș Sorina, am 24 de ani și sunt absolventă de Științe Economice în Cluj-Napoca. Pot spune ca viața mea a fost presărată cu multe momente magice, dar și cu unele mai puțin drăguțe. Totuși, datorită lor am ajuns omul, prietenul, copilul, soția și freelancer-ul de azi.

Dacă ar fi sa trec printr-o cronologie am absolvit liceul la un profil de filologie. Apoi am încercat să intru la facultatea de medicină. Aparent viața nu a avut aceleași planuri pentru mine. Așa că am ajuns studentă la FSEGA din dorința de afla cât mai multe despre afaceri. Pe tot parcursul facultății am avut diferite job-uri: de la ospătar la consultant vânzări sau asistent manager în diferite domenii. Și pentru că viața ar fi fost mult prea simplă, am fost implicată în multe activități de voluntariat și am avut bucuria de deveni chiar vicepreședinte în una din ele. Pot spune că am învățat foarte multe lucruri prin această experiență. Am evoluat și am devenit cu fiecare zi o versiune mai buna a mea.

Cum te-ar descrie în 3 cuvinte cele mai bune prietene?

Asta e destul de dificil, motiv pentru care chiar mi-am întrebat cele mai bune prietene. Ele au răspuns așa: “Sociabilă, creativă și spontană“, “Veselă, caldă, trustworthy (de încredere)”. Iar soțul meu a mai adăugat “Pozitivă, carismatică, emotivă”.

Cu ce te ocupi în prezent?

În puține cuvinte aș spune cam așa: investesc în evoluția mea și fac planuri mărețe. Dacă ne-a referi ca și activitate profesională sunt freelancer de aproximativ 2 ani.

Ce îți place să faci în timpul liber?

Ador să am musafiri, știu ca asta poate sa sune ciudat, dar ador să am casa plină de oameni. Îmi place să joc board games, să depănăm amintiri și să facem planuri. De curând am descoperit o pasiune pentru gătit și încep să aloc o parte din timpul liber înspre asta. Nu în ultimul rând, îmi plac mult călătoriile .

Când erai copil, ce-ți doreai să te faci ca adult?

Am avut 2 scenarii, chiar când eram mică mică îmi doream sa devin doctoriță. Totuși, după ce am mai crescut puțin, mi-am dorit sa devin o femeie de afaceri care călătorește în jurul lumii.

Care-i cea mai faină călătorie in care ai fost?

Am o amintire foarte drăguță din perioada în care făceam voluntariat. Eram coordonator al departamentului de resurse umane și am organizat împreuna cu colegii mei un teambuilding în Măguri-Răcătău, în județul Cluj. Cea mai frumoasă parte a acelui weekend petrecut acolo a fost vremea spectaculoasă. In prima zi, vineri, a fost o zi foarte călduroasă și verde – exact ca o zi de primăvară. Sâmbătă a plouat toată ziua și a fost o atmosferă posomorâtă. Iar în ultima zi, duminică, ne-a trezit având in jur o zăpada de aproximativ 15/20 de cm. Practic am avut 3 anotimpuri într-un singur weekend.

Care e povestea ta preferată?

Nu cred ca am o poveste preferată. Îmi plac mult cele cu prinți și prințese care se îndrăgostesc, își întemeiază o familie și trăiesc fericiți până la adânci bătrâneți in castelul lor colorat.

Ai un motto după care te ghidezi?

Un lucru după care m-am ghidat foarte mult timp și o fac in continuare este următorul: Decât sa regreți ceva ce ai fi putut face, mai bine să regreți ceva ce ai făcut. Și cel mai important: Încearcă cu fiecare zi să devii o versiune mai bună a ta”.

Ce te face sa te simți împlinită?

Cel mai împlinită mă simt in momentul în care văd în jurul meu oameni fericiți, entuziaști și sănătoși.

În loc de încheiere, ai un gând de împărtășit cu comunitatea Lifestyle de poveste?

Oameni minunați, mă simt incredibil de bine să fac parte din echipa din spatele acestei comunități frumoase. Vă mulțumesc pentru primirea caldă pe care mi-ați oferit-o. Va rog sa ne rămâneți alături, avem multe surprize pentru voi. Și încă ceva: aveți răbdare cu mine și zâmbiți atunci când poate lucrurile nu îmi ies exact așa cum vă doriți. Va pup!

Sorina, bun venit încă o dată, ne bucurăm că te-ai deschis în fața noastră și îți mulțumim pentru doza de energie pe care ne-ai dat-o!
P.S. Acum știm la cine să mergem în vizită când poposim prin Cluj-Napoca!

Share: