Sano ne invită să pășim într-o lume magică

Ce-ai spune dacă ai avea în orice moment la îndemână un accesoriu care să-ți dea încredere în tine și să-ți amplifice starea de bine? Să știi că există așa ceva. Mai mult, este potrivit pentru absolut orice ținută! Și nu, nu-i nimic costisitor, ci e ceva accesibil, ce putem folosi fiecare. E vorba de parfumurile pentru haine ce ne pot purta spre tărâmuri magice, așa cum e noua gamă lansată de prietenii mei de la Sano.

Probabil știi deja că în ultime perioadă am călătorit (a fost vorba de o vacanță ad hoc în Italia) și de cum m-am întors, m-am trezit cu o mulțime de rufe ce așteptau să fie spălate și împrospătate. Ei bine, pentru ele am folosit gama completă de îngrijire de la Sano.

Detergent Maxima Power Gel

Detergentul ce nu m-a dezamăgit până acum. Sano a acordat o importanță sporită parfumului prin folosirea tehnologiei Microcapsules Lock, ce oferă o eliberare lentă a unui parfum de lungă durată. Cele trei variante de parfum ale acestui detergent sunt: Mountain Fresh, Spring Flowers si Baby. Le-am încercat pe toate până acum, iar Spring Flowers e preferatul meu!

Balsam ultra concentrat

Sano Maxima Perfume Collection e balsamul care lasă hainele delicate și extrem de parfumate. În plus, e disponibil în mai multe variante. Soft Silk – inspirat de florile de migdal și atingerea delicată de mătase. Blue Blossom – inspirat de briza dimineții răcoroase, de apa rece și de florile albastre de primăvară. Golden Sunset – inspirat de florile de primăvară și de roua dimineții. Wild Pearl – inspirat de parfumul delicat al florilor albe. Baby – testat dermatologic, dedicat pielii sensibile a bebelușilor. Un singur capac din acest balsam e suficient pentru ca hainele să păstreze una dintre miresmele existente.

Odorizant Sano Fresh Home

Aceasta e inovația care-mi place cel mai mult, deoarece are aplicații multiple. Este un odorizant de cameră, disponibile în trei variante de parfum. Parfumurile au fost preluate din topul celor mai apreciate miresme ale balsamului ultra concentrat, Sano Maxima Perfume Collection: Blue Blossom, Soft Silk și Wild Pearl. Odorizantele Sano Fresh Home pot fi folosite pentru a împrospăta atmosfera din cameră sau pentru a parfuma hainele din garderobă. În plus, florilor uscate li se poate oferi un nou suflu sau poate fi aplicat pe perdele astfel ca fiecare adiere de vânt să umple căminul cu parfumul preferat.

Unde se găsesc produsele de la Sano?

Produsele sunt disponibile în rețelele comerciale: Metro, Cora, Selgros și Mega Image, DM, în magazinele tradiționale cu produse de curățenie, dar și online.

În România, Sano este prezent de mai bine de 15 ani și are un portofoliu de peste 400 de produse într-o varietate de categorii: articole de toaletă și igienă personală, pentru adulți și bebeluși, produse de curățenie și mentenanță, detergent pudră, gel și balsamuri de rufe, insecticide, produse din hârtie și produse dedicate segmentului HoReCa și industrial. Parte din grupul internațional Sano Bruno’s Enterprises, sunt și brandurile de cosmetică Softcare, Careline și Natural Formula.

Pe mine Sano mă teleportează înapoi la zilele de vacanță (cu gândul și cu parfumul). Pe tine unde te transportă produsele de la Sano?
P.S. Dacă încă nu i-ai descoperit, ce ți-ar plăcea să folosești de la ei?

Share: