Ce cadouri pentru bărbați cumpărăm de Crăciun?

Ai apucat să cumperi cadouri de Crăciun sau încă mai ai dilema legată de ce să le dăruiești celor dragi. Pentru că mai sunt câteva zile până la Crăciun, am zis că e momentul oportun să vă dau câteva sugestii despre ce am putea să achiziționăm și bineînțeles să vă ofer și eu un cadou (detalii la finalul articolului).

La capitolul cadouri pentru el, personal am câteva preferințe, iar mai jos găsești top trei:

1. Accesibil și discret

Butonii. Bineînțeles că mă refer la acele obiecte mici cu care se încheie manșetele cămășilor. Personal îmi plac bărbații în cămașă, iar butonii conferă o notă de eleganță în plus, fiind în același timp ceva discret. Recent am observat că pot fi mai mult decât rotunzi sau dreptunghiulari; acum se găsesc fel și fel de forme și modele, inclusiv variante foarte accesibile ca preț – cu atât mai mult putem să-i luam în calcul dacă suntem în căutare de cadouri pentru el.

2. Accesibil și variat

Cărți. Pe lângă că îmi place să citesc, îmi place și bărbații care citesc. Bineînțeles că și ofer cărți cât de des pot, iar când vine vorba de cadouri pentru bărbați, cărțile nu fac o excepție. Vestea bună aici e că-i loc de unde să alegi. Cărțile sunt accesibile ca preț, iar temele sunt extrem de variate. În cazul în care nu cunoști gusturile literare ale persoanei pentru care cumperi cadoul, poți să mizezi pe teme actuale sau pe scriitori clasici.

3. Costisitor și rafinat

Ceasul. Pe lângă verighetă și butoni, ceasul este un alt accesoriu pe care îl apreciez la un bărbat. E drept că un astfel de cadou este mai costisitor, însă în funcție de buget și de impactul pe care am vrea să-l aibă cadoul, putem opta această variantă când vine vorba de cadouri pentru el.

Bonus! Alte idei de cadouri pentru bărbați.

Dacă totși încă mai cauți cadouri pentru el, iar cele menționate mai sus nu se potrivesc cu viziunea ta, îți las o listă de unde poți alege: cravată, cămașă, șosete colorate (neapărat!), articole sportive, parfum, obiecte personalizate (instrumente de scris, termos, etc).

Și dacă tot e luna cadourilor, de azi, 15-Decembrie, lansez un concurs cu cei de la accesoriul.ro, iar premiul va o pereche de butoni în formă de avion. Anunțăm câștigătorul în 22-Decembrie, așa că ne vedem pe facebook pentru înscriere.

Castiga un premiu oferit de madalina Pintea Blog si accesoriul.ro

Share: