Să fie totul cu măsură, zic! – Echilibrul Barnangen

Tot glumeam cu vorba asta: ”Să-mi faceți și mie cunoștință cu măsură când îl întâlniți că vreau să-l cunosc și eu!”. Și uite că într-o zi, măsura asta mi-a bătut la ușă sub forma echilibrului oferit de un brand de produse de îngrijire personală – Barnangen. Restul e poveste, dar stați liniștiți că o aflați citind în continuare.

De unde vin aceste produse?

Taman din Suedia și au o istorie impresionantă în spate. Fondat în Stockholm de Johan Wilhelm Holmström, primul produs al acestui brand (un săpun) a fost lansat în 1873. De atunci, gama de produse s-a îmbogățit continuu. Ce pot spune după mai bine de o lună de când folosesc aceste produse e că oferă extrem de multă catifelare și naturalețe pielii. Și că veni vorba de naturalețe, barnangen înseamnă câmp de flori în suedeză.

Ce produse am testat? O cremă de duș, unt de corp și loțiune de corp, toate din gama Nordic Care. Hai să vedem specificul fiecăruia.

Unt de corp all over rescue – Barnangen

De departe preferatul meu; poate și pentru că este prima dată când folosesc un produs de genul acesta. Conține un ingredient numit Cold Cream care protejează, manitiază și relaxează pielea după aplicare. Nu întâmplător se numește Cold Cream – pielea se simte revigorată după aplicare, ca atunci când e atinsă de briza dimineții.

Gel de duș caring pentru piele normală și uscată

Produsul care s-a terminat cel mai repede a fost acest gel de duș (care este o cremă de duș de fapt) pe bază de ovăz. N-are un miros extrem de puternic, ci e fix ce trebuie (cuvinte cheie: măsură, echilibru, natură). În plus, se pretează să fie folosit de întreaga familie.

Loțiune de corp caring pentru piele normală și uscată

Cuvântul cheie este hidratare. Dacă nu bei multă apă sau dacă din alte motive pielea ta e uscată, încearcă această loțiune. Chiar îngrijește în mod delicat corpul și se absoarbe rapid.

Pe lângă această gamă prezentată mai sus, Barnangen mai are și produse din gama Nordic Rituals. Recunosc – aș vrea să încerc și măsura acestora. Tu ce părere ai despre ele?  

Share: