#defineSchool – școala de antreprenoriat din inima Transilvaniei

Vara lui 2015 și începutul toamnei au fost relativ aglomerate pentru o persoană care își încheia socotelilele cu universitate. Am participat atunci la Leaders School în Predeal. Acesta e un eveniment organizat de Fundația Leaders care își dorește să promoveze valorile de leadership autentic românesc. Pe lângă asta am mai fost și la #defineSchool în Cluj.
Azi aș vrea să vă vorbesc mai multe despre #defineSchool, iar motivele sunt mai multe.

#defineSchool 2015

În primul rând, programul a fost inițiat în 2015 în inima Transilvaniei de către un fost absolvent Leaders School. Nu-i așa ce frumos se leagă totul? Școala e dedicată celor care au o idee de afaceri, vor cândva să își deschidă o afacere sau celor ce pur și simplu își doresc să înțeleagă mai bine acest ecosistem al antreprenoriatului
Timp de aproape o săptămână participanții au șansa să participe la sesiuni de training, să asiste la prezentări, să lucreze în echipă și să participe la activități sociale și de networking. Cine sunt speakeri sau traineri? Profesioniști expertiză în domeniile ce pot susține o afacere sau persoane ce au propriile afaceri, din România și de peste hotare.

Dintre sesiunile la care am participat în 2015, mi le amintesc foarte bine și acum pe cele susținute de Peter Barta, Adrian Pica sau Bogdan Herea. M-au impresionat cu vulnerabilitatea, noutatea și sinceritatea cu care au expus lecții esențiale pentru orice antreprenor. De fapt pentru orice om aș spune. Pe lângă asta, am avut șansa să am niște superi colegi de generație #defineSchool. Totate activitățile sociale și evenimentele de networking ne-au făcut să descoperim mai multe unii despre alții și să ne dăm seama că oportunitatea e la tot pasul.

Uitând-mă înapoi pot spune că am învățat și m-am distrat, iar apoi am ajuns să pun unele lucruri și în practică

#defineSchool 2016

A urmat #defineSchool 2016, anul în care am ajuns să țin o sesiune de training în deschiderea evenimentului. Asta în contextul Epiphany Training Solutions, firma mea de training consultanță în domeniul learning and improvement. Pe lângă asta, m- am bucurat să pot da puțin înapoi acestui program, când am avut ocazia să pregătesc pentru participanții de la această ediție activitățile de teambuilding.

#defineSchool 2018

Din 2015, programul are loc în fiecare an, iar 2018 nu este o excepție. Din 9 până în 15 septembrie poți și tu să participi și să ai parte de o super experiență care să te ducă mai aproape de lumea antreprenoriatului. Primii speakeri au fost deja confirmați: Mihai Ivascu și Matei Pavel și sunt sigură că și următorii vor fi pe măsură! Până în 31 iulie poți profita de prețul early bird și să economisești 150e. Detalii găsești pe pagina de facebook sau poți să mă întrebi pe mine.

Bine, fie! Recunosc că și organizatprii sunt super faini și că poți să apelezi la ei cu încredere.

Și dacă te întrebai unde-i galeria foto, here it is!

Share: