Cum ne alegem produsele de îngrijire? Și după ce găsim o gamă care ne place, suntem dispuși să încercăm ceva nou? Lăsând aceste întrebări deschise, aș vrea să vă propun să descoperim azi o gamă nouă de produse de îngrijire, numită Apidermin Expert.

Dar hai să începem cu începtul: cine le produce?

Povestea celor de la Complex Apicol începe în anul 1957,  când profesorul Veceslav Harnaj și câțiva prieteni, apicultori împătimiți, înființau Asociația Crescătorilor de Albine.  Era prima asociație a breslei apicultorilor din România. În 1965, tot din planurile profesorului Veceslav Harnaj, era înființat Combinatul Apicol Băneasa, sub numele nostru de astazi: Complex Apicol Veceslav Harnaj.

Ce conține gama Apidermin Expert?

După ce m-am familiarizat cu produsele câteva săptămâni, a venit timpul să vă dau mai multe detalii despre ele.

Cremă de zi Apidermin Expert

Aceasă cremă de zi cu o textură genială conține un mix foarte fain de ingrediente: extract de ulei d emăsline, acizi din ulei de cânepă, ulei de argan, acid hialuronic, coenzima Q10 și lăptișor de matcă. Pielea e mai hidratată și mai elastică după folosire. Se aplică pe față dimineața.

Ulei demachiant

Acest ulei ajută chiar și la îndepărtarea celui mai persistent machiaj, fără a lăsa tenul încărcat. De asemenea, conține ulei de soia și de cânepă (uleiuri aproape uscae) care nu lasă senzația de ten gras după folosire. Se aplică cu ajutorul unui disc demachiant. 

Apă micelară

Formată din ingrediente naturale și având o formulă delicată de parfum, conține ingrediente naturale ce îndepărtează ușor machiajul. Proteinele de mătase lasă pielea catifelată iar lăptișorul de matcă contribuie la regenerarea celulară.Se aplică cu ajutorul unei dischete demachiante pe față și gât, masând circular.

Ser

Rolul acestui ser este de a ajuta la estomparea ridurilor fine și la prevenirea apariției ridurilor noi.  Acesta se aplică pe față, după curățirea pielii.

Cremă de noapte

De ce e nevoie de o cremă diferită în timpul nopții? Pentru că procesul de regenerare este accelerat, prin urmare și ingredientele din produsele de îngrijire trebuie să fie corspunzătoare și pe măsură.  Rolul acestei creme de noapte cu lăptișor de matcă și extract de ulei de măsline stimulează sinteza proteinelor. Se aplică pe față înainte de culcare.
madalina pinte blog

Lapte de corp

Acesta este bogat în ingrediente active și conține lăptișor de matcă. După folosire pielea este mai fină, elastică și bineînțeles hhidratată. Alte ingrediente care se regăsesc în laptele de corp sunt uleiul de cânepă, uleiul de argan și untul de shea. Se aplică pe piele de două ori pe zi.

 

madalina pintea blog

Emulsie pentru plajă și emulsie reparatoare după plajă

Cu un factor de protecție 30, Apidermin Sun te protejează atunci când vrei să te expui la soare. E frumos bronzul, da-i mai important să fie și sănătos! Care-i secretul? Unt de shea, ulei de cătină, vitamina E și lăptișor de matcă. Aplică emulsia cu 30 de minute înainte de a sta la plajă și ferește-te de razele soarelui în timpul prânzului!
Vitamina E, unt de shea și lăptișor de matcă – aceasta-i combinația ideală pentru a calma pielea după plajă. Fie că ai stat la soare voit sau nu, pielea trebuie extra hidratată! Emulsia se aplică direct pe suprafața care a fost expusă la soare, masând zona ușor.
madalina pintea blog
Ce părere ai depre aceste produse și care te tentează cel mai tare să îl încerci?
Share: