Peria de îndreptat părul de la Rowenta – recenzie

Când eram în școala generală erau la modă plăcile de creponat părul. Oricine avea așa ceva era mega cool, iar dacă apăreai la ore coafată astfel era cu singuranță ceva WOW! Am ajuns să am și eu una, dar când am văzut câtă muncă presupunea să-ți creponezi părul, m-am lăsat păgubașă. Apoi au apărut plăcile de îndreptat părul. Pe la începutul liceului (dacă bine țin minte) am primit și eu una. Era în vogă să ai părul cât mai drept. La mine asta nu prea se aplica, pentru că părul meu e des, ondulat și răzleț. 🙂 Mi-am întins ce mi-am întins părul și în timp am ajuns la concluzia că nu merită investiția și efortul.

Am și acum placă, dar o folosesc rar. Ce-mi doresc azi de la coafura mea e să fie rapid de făcut și să arate cât mai natural și îngrijit în același timp. Am primit peria de la Rowenta pentru îndreptat părul și după ce am folosit-o o perioadă, a sosit momentul să vă spun dacă a îndeplimit toate criteriile de mai sus.

Thumbs up 👍

  • Rapidă! (Salvezi mult timp pentru că nu ai nevoie să folosești 2 ustensile: placă și piaptăn, ci una singură).
  • Părul arată natural și îngrijit (recunosc că nu-mi doresc să obțin o îndreptare absolută atunci când folosesc peria, ci mai mult o aranajre a părului)
  • Intensitate reglabilă a temperaturii  în 3 trepte (160 – 180 – 200 C).
  • Are generator de ioni care acționează antistatic; asta înseamnă că părul nu se electrizează!
  • Design frumos și culoare superbă!

Thumbs down 👎

  • Peri rigizi, se curăță relativ dificil dacă rămân fire de păr blocate în ea.
  • Ar fi super dacă s-ar putea încărca și folosi ulterior; chiar dacă am priză lângă oglindă, mi se pare destul de incomod cablul de alimentare.

Ce părere ai despre acest produs de styling? L-ai încercat sau ți-ai dori să ai unul acasă?

Share: