Rutina de îngrijire a tenului și machiajul zilnic

A trecut ceva timp de când n-am mai povestit despre frumusețe și îngrijire, așa că pentru azi vă propun să vorbim despre rutina zilnică. Cum avem grijă de ten și ce produse aplicăm? Vin cu câteva sugestii și apoi la o lista cu produsele pe care le folosesc zi de zi.

Recunosc, dacă sunt zile în care nu e nevoie să mă machiez, n-am s-o fac. Cel mult aplic crema hidratantă/cea cu factor de protecție solară și basta. Iar la finalul acestor zile îmi curăț fața cu apă micelară. Îmi place să fiu extrem de eficientă.

Dar sunt și zile în care îmi aplic un ”machiaj de zi”. Și pe acesta îmi place să-l păstrez la limita eficienței și să-i acord puțin timp. Adică mai folosesc câteva produse în plus. Pe unele din ele le cumpăr iar și iar de ani de zile, iar cu altele îmi place să experimentez. Cred că cel mai fidelă sunt fondului de ten de la Astor.

Produse din rutina zilnică

Lista de produse de îngrijire și make-up pe care o folosesc în acest moment este următoarea:

  • Apa micelară Balea, pe care o folosesc atât pentru curățirea tenului, cât și ca demachiant.
  • Crema hidratantă Gerovital plant.
  • Crema Actinica cu SPF50, pentru zilele cu mult soare pe cer
  • Fond de ten: folosesc o combinație între Astor și Yves Rocher Zero Defaut.
  • Paleta Chamonix Chill Glow de la HM cosmetics pentru contur și iluminator. Când vreau un iluminator mai soft, folosesc INSTA Glow de ma miss sporty.
  • Iar pentru buze folosesc balsamul de la Yves rocher și uneori rujul cremos de la trend it up.
Știu, machiajul arată și se simte ca și cum nu l-aș avea!

Recunosc, mai sunt câteva produse pe care aș vrea să le introduc într-o rutină mai complexă de îngrijire a tenului: un ser pentru față cu vitamina C, o cremă pentru zona ochilor și un scrub pentru buze.

Rutina ta zilnică cum arată și cât timp petreci în fața oglinzii când vine vorba de îngrijirea tenului și de machiajul de zi cu zi?

Share: