Toamnă de poveste într-o locuință confortabilă

Da, a venit toamna. La Cluj își intră în drepturi pe bune, au început ploile și zilele preponderent înnorate. Cu siguranță va mai apărea soarele din când în când și e rolul fiecăruia să ne bucurăm de el. Însă un lucru e sigur: începem să petrecem din ce în ce mai mult timp în casă.

Așa că se cuvine să înveselim atmosfera aceasta și să ne străduim să aducem cât mai mult confort în propriile locuințe. Cred că fiecare spațiu din casă merită din când în când să se înnoiească și toamna e un prilej tare bun pentru a face asta. Te invit să vezi ce propuneri am când vine vorba de articole confortabile, care merg mână în mână cu lunile ce vin.


Să știi că transformarea începe uneori cu o toamnă.

Yasmin Mogahed

Toamnă în bucătărie

Băuturile calde ajung să fie indispensabile. Dacă în timpul verii preferam să ne răcorim cu un frappe, acum ne întoarcem la un cappuccino cald sau la o ciocolată fierbinte. Și ceaiul revine în forță. Eu una iubesc aceste băuturi, dar nu-mi place să mă ard la mână. De aceea niște pahare și căni termorezistente sunt bine venite în bucătăria mea.

Toamnă în sufragerie

Și mâncarea pe care o consumăm ajunge să fie diferită față de zilele de vară. Salatele de crudități sunt înlocuite de murături. Supele clare se transformă în ciorbe. Și e posibil să ne propunem să consumăm mai mult pește (omega 3) sau poate diverse tipuri de carne roșie sau soia. Și preferințele pentru vinuri se transformă: vinurile alb și roze le lăsăm pentu vara viitoare și explorăm mai mult vinurile roșii, pe care le asezonăm cu noile preparate.

Tocmai din acest motiv, niște pahare pentru vin roșu și un stativ elegant pentru vinuri cred că o aduc pe doamna toamnă în sufragerie într-un mod corespunzător.

Toamnă în living

Mare parte din timpul liber pe care-l avem în lunile de toamnă ajunge să fie petrecut în casă. Fie că alegem să stăm cu o carte în mână sau să ne uităm la serialul preferat, parcă orice activitate e mai plăcută dacă avem alături niște perne comode (și frumoase) și o pătură care să ne țină de cald! Las aici câteva din articolele care mi-au plăcut mult.

Și dacă alegem să citim, cred că e important să ne asigurăm că lumina e corespunzătoare. Așa că o veioză sau un lampadar pot anima mult orice colț din casă destinat acestei activități.

Dacă vrei și mai multă inspirație pentru o toamnă confortabilă în propria locuință, aruncă o privire pe favi.ro. Aici se află elemente decorative, dar și de mobilier pentru orice încăpere a casei tale. Știi deja că uneori, transformările încep cu un singur anotimp: toamna. Anotimpul e aici deja, rămâne ca tu să-ți transformi casa în una de poveste!

Cum alegi să aduci toamna în propria locuință?

Toate imaginile folosite pentru acest articol au fost preluate de pe site-ul favi.ro.

Share: