Ritual de dimineață – recenzie produse de îngrijire

Promisiunea-i promisiune, așa că hai să începem seria de articole cu recenziile câtorva produse  de îngrijire pe care le folosesc în acest moment ca ritual de dimineață. (sună un pic șod asta cu ritualul, recunosc!). În apărarea mea, tot ce pot spune e: femei, femei, e plină lumea de nebune! Revenind, unele sunt produse noi, altele cumpărate iar și iar. O singură mențiune vreau să fac: este absolut necesar să îți cunoști tipul de ten și să cumperi produse care ți se potrivesc.

Ulei de argan pentru păr

L-am cumpărat din Maroc pentru că oriunde te învârți acolo dai de produse din argan și am zis că dacă e să încerc, măcar să fie de la el de acasă. Sunt cooperative care extrag arganul și apoi îl prepară spre a fi comercialziat.
Proprietăți/Observații: oferă părului un aspect mătăsos, fără a lăsa impresia de păr gras. Dacă și tu ai vârfurile ușor uscate, atunci îl recomand cu drag!
Mod de aplicare: vârfurile părului se masează ușor; părul poate fi umed sau uscat.

Gel pentru curățarea tenului – Yves Rocher

Am interacționat prima dată cu produsele de la Yves Rocher în urmă cu un an și recunosc că m-am îndrăgostit de ele. Mi-au depășit orice așteptări – acesta-i motivul simplu pentru care le promovez și le recomand. Gelul acesta elimină impurităâile și lasă tenul catifelat.
Proprietăți/Observații: Conține extract de mușețel și chiar se simte acest lucru la modul în care calmează tenul. Are aspect gelatinos.
Mod de aplicare: se aplică pe tenul umed și se masează ușor. Când am mai mult timp la dispoziție, folosesc aparatul pentru ten pentru un masaj revigorant. După masaj se clătește cu apă sau se șterge excesul cu un disc demachiant.

Cremă hidratantă – Farmec

O cumpăr de ani de zile, chiar dacă și-a schimbat între timp ambalajul. (Pentru câteva săptămâni am crezut că s-a scos de tot de pe piață – panică!) 🙂 În altă ordine de idei, cel mai probabil e un produs care mi se potrivește mănușă (sau asta cred și din comoditate refuz să-l schimb).
Proprietăți/Observații: are un miros aproape insesizabil de orhidee (înainte era cu aloe vera), însă textura a rămas aceeași – apoasă. Vestea bună e că se absoarbe ușor, iar pentru un ten care are nevoie de extra hidratare e ce trebuie.
Mod de aplicare: se aplică direct și pe zona gâtului, masând ușor. Se poate aplica atât dimineața cât și seara (o folsoesc doar dimineața).

Fragrance mist – Victoria’s Secret

Un parfum ușor, cu o concentrație mai scăzută decât apa de toaletă sau apa de parfum, care se poate aplica pe tot corpul .
Proprietăți/Observații: Amestecul luxuriant de lux de flori de cireșe, piersici și iasomie albă are o aromă dulceagă ce-mi place tare mult! Îm plus conține și extracte de strugure și aloe.
Mod de aplicare: se aplică pe corp sau pe haine.

Share: