Părinți sau viitori părinți pasionați de educație continuă – fiți pe fază!

A trecut ceva vreme de când n-am mai dat niciun semn despre evenimentele din Cluj. Ei bine, părinți sau viitori părinți pasionați de educație continuă – fiți pe fază! The Woman Parenting Workshop ajunge în oraș!

24 mai este ziua dedicată părinților care își doresc să aducă mai multă înțelegere, dragoste și bucurie în relația cu copiii lor. The Woman Parenting Workshops este cel de-al doilea eveniment conex din seria de evenimente educative The Woman. Aici se discută subiecte precum: modalități prin care se pot crește copii cu încredere de sine ridicată. Se fac jocuri de conectare pentru copii și părinți. Se discută despre c ontribuția femeii la un cuplu și o familie conștientă. Iar bullying, echilibrul dintre viața de familie și cea de antreprenor sunt subiecte principale.


Cine participă la conferință?

Nadia Tătaru este co-fondator și director general Radio Itsy Bitsy, și președinte al Asociației Părinților Isteți. Ea va fi prezentă în 24 mai la Cluj-Napoca în cadrul The Woman Parenting Workshops. În decursul anului trecut, Nadia a inițiat o campanie socială de prevenire a bullying-ului în rândul copiilor, care este încă în desfășurare. „Bullying-ul, un fenomen actual și îngrijorător” este tematica pe care Nadia o abordează în cadrul evenimentului.

Monica Reu este președinte și fondator al Asociației pentru Comunicare Non-Violentă și  organizează workshop-uri de CNV încă din anul 2004. Pasiunea ei este sprijinirea părinților și a cuplurilor în implementarea acestui model de comunicare în viața de zi cu zi. Monica e un „agent de conectare” între oameni. A lucrat și în televiziune, a fost editor al revistei Cosmopolitan, însă a hotărât la vârsta de 27 de ani să înceapă o călătorie lungă de auto-descoperire și dezvoltare de sine.  Aceasta a ghidat-o spre acea oază de lumină pozitivă de care avea nevoie: comunicarea non-violentă.

Alexandra Gorea, psiholog și terapeut, este Founder @ Playful Learning – un vast proiect educațional care cuprinde o grădiniță, un centru educațional și un business. Toate acetsea creează resurse educaționale și psihologice pentru copii și adulți. Alexandrei îi place să vorbească despre joc ca fiind o limbă universală de învățare pentru copii și  adulți. La evenimentul din 24 mai, Alexandra va implica participanții în jocuri inovative de conectare pentru părinți și copii. Acesta va reprezenta elementul de distracție și învățare de acasă pentru următoarea perioadă.

 

Share: