Alternativă pentru îngrijirea părului

Am mai tot spus că pe lângă zâmbet și sclipirea din ochi, consider un păr sănătos ca fiind cel mai fain accesoriu al unei femei. Susțin asta în continuare truth being told!

Am primit recent spre testare niște articole de îngrijit părul de la avon, prin buzzstore, și a sosit momentul să vă spun mai multe despre ele. Dar nu înainte de a mă opri puțin la acest brand.

A fost o dată – avon

Nu-mi vine să cred ce formulare voi folosi, dar mi-o asum! Pe vremea când eram în generală – să fi trecut vreo 15 ani de atunci – îmi plăcea să răsfoiesc cataloagele de la avon, pe care le aducea mama sau mătușa de la fete (adică de la colegele lor). Nu găseai mall-uri sau magazine dedicate produselor cosmetice pe la toate colțurile, așa că acest concept era WOW!

Și când mai primeam câte un produs de copii din acel catalog de Crăciun de exemplu, era sărbătoare mare! Pentru că nu-ți luai lunar produse de înfumusețare. Aveai o cremă de față și de mâini în casă. Un parfum cu care te dădeai duminica și săpun/șampon de spălat zilnic. Atât!

Acum însă, lucrurile stau diferit – avem 398239 de șampoane din care să alegem de la 328239 de branduri (normal că am pus date fictive, că n-am informații din surse de încredere la acest capitol, dar ai prins ideea). Multe sunt și accesibile – se bat companiile din zona beauty pentru atenția noastră, iar prețul e un capitol pe care nu îl neglijează în încercarea de a ne cuceri.

Advanced Techniques Reconstruction

Ziceam că am primit recent gama Advanced Techniques Reconstruction de la Avon. Ce produse am încercat și care e părerea mea despre ele?

frumusetea aprului - advanced technique reconstruction avon romania - madalina pintea blog - sampon avon - ulei de par avon
  • Șampon pentru reconstrucția firului de păr – recipient 400ml. Curăță bine firul de păr (din două șamponări). În reconstrucție nu cred personal, dar poate nu se aplică părului care a fost recent decolorat.
  • Balsam revitalizant – recipient 250ml. Neaparat folosit după șampon – ajută enorm la strălucire (efectul de păr regenerat dacă vrei) și la descurcarea părului.
  • Ser hidratant cu argan și cocos – recipient 100ml. Pe acesta îl aplic în pe toată lungimea firului de păr, cu precădere în zona vârfurilor. Oferă o strălucire frumoasă firului de păr.

Ai folosit sau folosești produse de la AVON? Ce părere ai despre ele?

Share: