Sărbătorim online-ul și cei 10 ani de Webstock împreună

Cine n-a auzit de WebStock, să-și ciulească urechile sau să pornească faza lungă. Cumva, să ne focusăm, am auzi azi spunându-se pe la colțurile corporațiilor. Vă dau mai jos detalii despre cea mai mare conferință dedicată online-ului și evenimentelor de social media din România. Mai mult, vă spun și ce e atât de fain la ediția aniversară (10 ani) și cum vă puteți vota și voi favoriții! Și nu în ultimul rând, dacă vreți să ne vedem acolo, găsiți și detalii despre înscriere. Pregătiți?

Webstock 2018

Inspirație, networking și insights – cam așa se poate rezuma Webstock-ul. Iar pentru că-i aniversarea celor 10 ani, toate acestea vor fi la superlativ. (Inițial am vrut să-i spun conferință, dar e mai mult decât atât.  Evenimentul înglobează o conferință, gala de premiere și o super petrecere.)

Printre invitații din acest an se numără:

  • Andreea Esca
  • Vlad Voiculescu
  • Mihaela Noroc
  • Mikey Hash
  • și mulți alții ❤

Deoarece este cerere mare, înscrierile la Webstock se vor închide pe 1 octombrie. Cei care n-ați reușit să solicitați invitație, mai aveți câteva zile. Detalii găsiți pe pagina evenimentului sau în linkul de mai sus.

Venue: JW Mariott, Bucuresti, 5 Octombrie 2018.

Absolute Online Personality of the Year

Vă spuneam inclusiv de o gală de premiere. Cel mai fain e că suntem noi, fiecare dintre noi, care decidem unde ajung premiile. Absolute Online Personality of the Year poate fi votat urmărind linkul. Termenul limită este 28 septembrie, ora 12:00. Hai, fuguța și votează!

Disclaimer: sunt atât de mulți oameni faini și talentați nominalizați, încât abia m-am putat decide. De la Dana Rogoz la Răzvan Exarhu; de la Adi Hădean la Cabral Ibacka și până la oamenii faini din spatele aventurescu.ro.

Nu în ultimul rând, mă bucur din suflet că sunt unul din bloggerii care susțin inițiativa asta așa faină. Și dacă anul acesta sărbătorim ediția cu numărul 10, abia aștept să văd următoarele aniversări!

Webstock

Share: