Ai auzit de CodeCamp? E un concept românesc ce reunește mai multe evenimente IT sub aceeași umbrelă: conferințe, hackatons, etc. Dar hai mai bine să vorbim despre conferință! Prima dată când am auzit despre CodeCamp i-am pus următoarea etichetă: e o conferință de IT și n-am ce să caut acolo. (Long story short: studentă la calculatoare, nu se mai regăsește în programare și nu-i mai place, fuge de IT pentru că pune semnul egal între industrie și scrierea de cod). Da, despre mine e vorba în paranteză 🙂 Și totuși, azi vă invit la CodeCamp Timișoara – oare de ce?

Povestea conferințelor

Anul trecut am fost în Copenhaga la Nordic Project Zone, o conferință de Project Management din Danemarca și mi-am dorit să împărtășesc și eu lucrurile învățate până din zona profesională. Zis și făcut! În martie am avut o prezentare la Cluj în cadrul Agile Mammoths Games și cumva m-a prins microbul.

Într-o zi în timp ce practicam sportul surf (pe internet), am dat din nou de CodeCamp și mi-am zisȘ hai măcar să văd cam ce se face aici (chit că este o conferință doar de IT). M-am uitat și am fost plăcut surprinsă să văd că se prezintă informații din toate disciplinele de IT. Asta include partea de produs, management de proiecte, leadership, etc. Entuziastă, am aplicat ca și speaker la două conferințe – așa că ne vedem la CodeCamp!

Ne întâlnim la CodeCamp Timișoara

Pentru că lucrez cu oameni, am să vă vorbesc despre experiența mea în acest sens. Cum ne purtăm fiecare în mediul business (conștient sau mai puțin). Zone de confort – ieșim sau nu de acolo? Mai mult – îi scoatem pe cei cu care interacționăm în fiecare zi din zona lor de confort? Voluntar sau involuntar?

Oh, sunt atâtea întrebări, cam câți oameni pe lume! Și totuși, hai să ne vedem sâmbătă dimineața la  panelul de Leadership începând cu 10:45. Tema discuției de la CodeCamp Timișoara din 21-Aprilie? PM-ing in the wild! Pentru că da, uneori munca cu oamenii poate deveni destul de ”wild”.

Nu vă dau mai multe detalii, dar sper să ne vedem acolo. Promit totuși să revin pe blog cu detalii despre conceptul prezentat la conferință în zilele ce urmează!

P.S. Evenimentul este gratuit, necesită doar o înscriere în prealabil pe site. Agenda întreagă o puteți găsi la același link. Ne vedem?

Share: