Cutia neagră – unde ascundem relația cu tehnologia? [Concurs]

Țin minte și acum când am venit la Cluj la facultatea de Automatică și Calculatoare din cadrul Universității Tehnice. Eram anul I și urma să avem primul curs de Analiză matematică. Ne-a întâmpinat un profesor simpatic și printre primele lucruri ce ni le-a spus, știi care a fost? Clujul e un oraș care are multe de oferit, distracții, un mediu universitar frumos și viață culturală. Profitați de toate și mergeți inclusiv la operă, la teatru, că este unde. Fiți elita orașului din toate punctele de vedere; e responsabilitatea voastră să creșteți frumos (în) acest oraș.  Așa că iau aminte la cele de mai sus și te invit și pe tine la Cutia Neagră!

Îmi place să merg la teatru și să experimentez. De la comedii la tragedii, simt că am din toate de învățat câte ceva.  Mai mult, teatrul mi se pare că-i un film jucat doar pentru cei din sală – cât de fain poate fi asta? Am văzut prin martie că urmează la Cluj un spectacol de comedie pus în scenă de Teatrul Geneza Art din Chișinău. Mi-a plăcut ideea, am mai întrebat în stânga și în dreapta, ne-am adunat câțiva prieteni și asta a fost – am luat bilete la Cutia Neagră!

Care-i treaba cu Cutia Neagră?

E un spectacol comedie ce prezintă locul în care își ascunde omul modern tainele și relația pe care o are acesta cu tehnologiile. Acesta este scris de scenariștii Philippe Bologna și Paolo Costella.  Nu mai puțin de 17 artiști de la Teatrul Geneza Art, din Chișinău vor monta și vor prezenta spectacolele pentru publicul clujean.

Spectacolul are loc în 24-Aprilie, de la ora 19.00, la Casa de Cultură a Studenților, sala ”Dumitru Fărcaș”. Biletele pot fi achiziționate online, pe www.biletmaster.ro, sau la Agenția Teatrului Național, din Cluj-Napoca. Evenimentul face parte din proiectul ”Arta ne Unește”, implementat de Asociația Apartenența, din Cluj-Napoca, sub egida Anului Centenar. Acesta urmărește promovarea tinerilor artiști români, originari din Republica Moldova.

La cele mai multe piese de teatru jucate pe scena Teatrului Național din Cluj mi-am luat bilete din timp, iar piesele s-au jucat cu casele de bilete închise. Nu mai erau bilete. Chiar cred că putem susține mediul cultural din Cluj-Napoca, indiferent de locul unde se desfășoară arta. Hai să râdem și să învățăm împreună – ne vedem la Cutia Neagră!

P.S. Pe facebook și instagram ne vedem cu un concurs simpatic unde poți câștiga o invitație dublă la spectacol. Nu-și face planuri pentru seara de 24-Aprilie.

Share: