The Woman ajunge în Alba, Bihor și Iași!

Dacă n-ați auzit demult despre The Woman, asta nu-i pentru că au fost într-o vacanță continuă. Adevăratul motiv e că au pregătit trei evenimente în trei locații diferite din România. Deși pare un articol dedicat doar femeilor, provoc și bărbații să continue să-l citească. De ce? Din două motive simple: 1. am participat la eveminete marca The Woman unde erau prezenți și domni (ca participanți, nu doar în staff) și 2. poate fi o sursă de informații pe care să le dezbați ulterior cu femeia din viața ta.

The Woman Connect – 10-12 August 2018

Timpul pentru relaxare și escapadă din mijlocul orașului!  The Woman Connect reunește 30 femei lider, în perioada 10-12 august, în județul Alba. Locația este una unică în Europa:  la Theodora Golf Club. Organizatorii au limitat numărul de înscrieri, ultimele cinci locuri disponibile sunt accesibile pe site. Activitățile propuse sunt yoga, golf, dar și speakeri motivaționali care să inspire liderii feminini. Aceștia susțin workshop-uri despre stil, energie, construirea imaginii personale.

The Woman after 5 PM

Acesta

 este un eveniment conex al Conferinței de Leadership feminin The Woman are loc toamna aceasta în 2 ediții.

  • Bihor, 27 Septembrie
  • Iași, 11 Octombrie

Evenimentul e conceput sub umbrelele socializare și educare. Vor fi prezenți speakeri de top, așa cum ne-au obișnuit organizatorii. Principalul Speaker de la The Woman after 5 PM Oradea este Dana Nălbaru (HiQ, că sigur o știi așa). Ea va vorbi despre echilibrul dintre viața privată și cea de business, dar și despre cum se găsește succesul din ipostaza fiecăreia. Pentru The Woman after 5 PM din Iași se pregătesc speakeri precum Monica Bîrlădeanu, Alice Botnarenco și Ramona Cervenciuc.   Monica Bîrlădeanu, actriță și fondator Mooncast, inspiră comunitatea femeilor lider prin activitatea ei complexă în domeniile în care activează. Revine în orașul natal pentru a se întâlni cu membrele comunității The Woman și a oferi detalii despre posibilități de creștere a branding-ului. Alice Botnarenco, fondatorul brand-ului ALISIA ENCO, va urca pe scenă pentru a împărtăși publicului prezent la eveniment din experiențele personale care au evidențiat în industrie propriul business. Ramona Cervenciuc, antreprenor și fashion influencer este creatorul brand-ului Costume cu ATITUDINE. In 11 octombrie va vorbi despre succesul personal și tehnicile care au ajutat-o să transforme pasiunea într-un business de notorietate.

Așa că dragilor, vă îndemn să participați la aceste evenimente. Sigur vor aduce un boost de energie, încredere și dorința ce a face!

Share: