Lampadaria Design – produse inspirate din natură

Perioada stării de urgență, pe lângă că ne-a confruntat cu o mulțime de temeri, ne-a silit să fim creativi. Au fost luni în care n-am avut de ales decât să ne depășim limitele impuse anterior. Și ca să creștem frumos și în perioada ce vine, chiar dacă poate vor veni multe provocări, e nevoie să menținem ritmul creativității și să ne susținem reciproc. Despre aceste două concepte vreau să vă vorbesc azi, iar acestea sunt minunat aduse împreună de Lampadaria Design. Pentru că da, #PutereaLuiÎmpreună e magică!

Povestea Lampadaria Design

Produse inspirate din natură.
Doi oameni.
Un atelier din Cluj-Napoca.

Aceasta e esența lampadarilor, a Dadianei și a lui Cosmin, care din dragoste pentru natură, își propun să o aducă mai aproape de noi prin produsele pe care le realizează manual. Așa că hai să le aflăm povestea!

Ce își propune Lampadaria Design?
Ne-am dorit un proiect ecologic, de impact, care să aducă produse unicate în casele și în viața oamenilor și care să fie WOW!. Așa că meșteșugim cu drag articole decorative sau de uz pentru diverse situații – un exemplu ar fi călătoriile. Toate poartă amprenta Lampadaria Design și pot fi personalizate la cerere.

Cum apare un produs marca Lampadaria Design?
Multe dintre produsele noastre s-au născut din nevoi. De exemplu, husa de carte – mereu am o carte la mine și îmi place să o păstrez îngrijită și să o protejez, fie că sunt la mare sau la munte. Apoi, săculeții pentru călătorit au apărut din dorința de a renunța la pungile pe care le luam cu noi în călătorii.
După ce avem ideea, tot ce înseamnă parte grafică e făcut de mine (Dadiana). Iar la final transformăm ideea în realitate în atelierul nostru din Cluj-Napoca.

Lampadaria Design
Dadiana în atelier, meșterind produse Lampadaria Design

Ce mai găsim în portofoliul vostru?
Alternative pentru cadouri personalizate și design interior. De la jucării pernuțe la traverse pentru masă, de la port cărți de vizită, la săculețe pentru încălțăminte. În plus, în perioada următoare vom lansa produse noi: tablouri, lămpi și vom introduce articole făcute și din materiale textile reciclate.

Experiența cumpărării produselor locale, făurite de lampadari

Am pus și eu o comandă pe site-ul Lampadaria, iar în ziua plasării comenzii am fost sunată pentru a primi confirmarea că a fost preluată. De livrările în Cluj-Napoca se ocupă Lampadarii, iar livrările în țară sunt trimise prin curier, iar AWBul e transmis pentru a putea verifica în orice moment unde e coletul. Vă las mai jos imagini cu ce am comandat!

Huse pentru carte și ebook

Sunt toată ziua cu câte o carte în mână, așa că nu se putea să nu comand de pe Lampadaria Design huse pentru a-mi proteja lecturile. Planul e să pun întâi carte în husă și abia apoi în rucsac/geantă. În plus, una dintre ele am să o folosesc pentru Kindle – îmi doream demult o husă ca să nu-i zgârii ecranul și uite ce ocazie perfectă am găsit! Unde mai pui că sunt produse făcute în România, așa că pot contribui la susținerea producătorilor locali.

Săculeți pentru voiaj

Și pentru că suntem mari amatori de călătorii, de acum putem să renunțăm în sfârșit la veșnicele pungi și pungulițe pe care le luam cu noi pentru: haine murdare, șosete, lenjerie, accesorii, etc. Bagajele noastre vor fi ordonate – and I love order! Unde mai pun că în sfărșit nu-mi voi mai pierde șosetele?!
Tot ce ne rămâne de făcut acum e s-o luăm din loc când avem șansa. Chiar și pentru un weekend la munte, așa cum recomandă și Lampadarii. 🙂

Un cadou pentru voi oferit de Lampadaria Design

Pe paginile de Facebook și Instagram aferente blogului Lifestyle de poveste se desfășoară un concurs în perioada: 10-14 iunie. Premiile acestuia sunt:

  • Un set de săculeți de voiaj
  • Două perne decorative cu inscripția: Creativitate și Bucurie
  • O traversă pentru masă cu inscripția: Bucuria de a fi împreună

Puterea lui Împreună

În loc de încheiere, las mai jos un îndemn pe care sper să-l îmbrățișăm cât mai mulți. Hai să alegem să sprijinim producătorii locali. Puterea lui împreună se vede în fiecare alegere pe care o facem, iar cumpărând local nu facem altceva decât să investim în noi, într-un sens mai larg vorbind.

Zile frumoase dragilor, inspirate din natură!

Share: