InstaStyle – Tessa Barton – recenzie

Era duminică, 30 decembrie, când am descoperit întâmplător cartea InstaStyle și am zis: ”Hmm, hai să vedem ce știe și despre ce-i vorba.” Eram sceptică, recunosc. Dar dacă nu avea să-mi placă, o lăsam baltă, că doar n-ar fi fost prima sau ultima carte în această situație. (Paranteză între paranteze – nu termin o carte de citit dacă simt că nu mă ajută sau dacă mă seacă de prea multă energie).

Formatul electronic a ajuns să-mi fie prieten de nădejde, ținând cont că urma să plecăm în Florența și era musai să avem cât mai puține bagaje. Cartea m-a ținut captivă și am terminat-o de parcurs relativ rapid. Considerând și că eram și în vacanță unde n-am stat un pic locului. Dar hai să vedem ce am descoperit.

InstaStyle – prezentare

Cartea are trei capitole care se disting încă de pe copertă.

  • Curate your life (Eliberează-ți viața/ programul/ feed-ul, etc)
  • Create stunning photos (Crează fotografii uimitoare)
  • Elevate your instagram influence (Ridică nivelul influenței pe care-l ai pe instagram)

Ca factori diferențiatori, pot menționa conținutul plin de culoare, expriențele persoanle, interviurile cu alți influenceri și ancorarea în realitatea unui final de 2018. (Cartea a fost lansată în ultimul trimestru al anului trecut).

Ce mi-a plăcut?

  1. Capitolele sunt diferențiate prin culoare. Conținutul e astfel ușor de urmărit.
  2. Are multe tip & tricks, în special la partea de fotografie.
  3. Menționează numeroase instrumente și aplicații care sunt folosite personal (sau de alți influenceri) pentru a realiza un insta feed coerent.
  4. Fonturile folosite sunt jucăușe, dar ușor de urmărit în același timp.

Ce nu m-a încântat?

  1. Cartea are o introducere destul de largă despre instagram. Pentru un utilizator frecvent, este o parte plictisitoare. Dar altfel, poate fi un aspect pozitiov dacă auzi pentru prima dată de instagram.
instastyle - recenzie carte - madalina pintea blog - carte despre instagram

În loc de concluzie. N-aș numi acest material revelator. Cred în schimb că-i o colecție de informații despre instagram destul de completă, scrisă cu bun simț și o doză de realism. În plus, e ilustrată foarte, foarte fain!

Ce părere ai despre o astfel de carte; te-ar tenta să o răsfoiști?

Share: