Informarea e un instrument puternic – participă la Maratonul de Sănătate!

Povestea cu stresul nu cred că e străină pentru nimeni – și credeți-mă, chiar dacă nu ne catalogăm ca fiind stresați, organismul nostru poate fi de altă părere și poate interpreta în propriul mod diverși stimuli. Iar pentru cei cu o viață foarte activă, care aleargă cât e ziua de lungă în speranța să le împace pe toate, asta se aplică cu atât mai mult. Și tocmai din acest motiv, dacă nu aveți un program pentru acest weekend, vă invit mâine, 31-Martie, la un eveniment frumos – e vorba de un dialog deschis despre cum putem împăca viața personală și cea profesională. Nu spun că o să vi se dea o formulă magică ce funcționează pentru toată lumea; spun doar că informația e unul dintre cele mai puternice instrumente pe care le avem la îndemână ca să găsim binele. Cum care bine? Binele pe care-l vrem cu toții!

Așadar, despre ce este vorba? Maratonul de Sănătate este un proiect de informare Secom® care își propune să aducă față în față specialiștii din domeniul medical și persoanele interesate de sănătate, într-un maraton de dialoguri deschise. Proiectul are drept scop promovarea unei atitudini responsabile față de propriul organism și cultivarea unui comportament preventiv.

În cadrul Maratonului de Sănătate Secom® Psih. Dr. Mara Bria, cercetător științific în cadrul Facultății de Psihologie și Științele Educației, Universitatea Babeș-Bolyai, și Dr. Andreea Cozma, medic specialist endocrinologie, vor discuta despre efectele stresului asupra stării generale de sănătate și vor împărtăși participanților prezenți modalități care să îi ajute să deslușească semnalele pe care le trimit mintea și organismul. Totodată, medicii specialiști vor oferi participanților recomandări pentru gestionarea eficientă a stresului și obținerea unui echilibru între viața profesională și personală.

Evenimentul este gratuit și va avea loc sâmbătă, 31 martie, începând cu ora 10:40, la Hotel Platinia, sala Monet, Calea Mănăștur nr. 2, Cluj-Napoca. Pentru a participa la eveniment, vă rugăm să vă înscrieți la completând acest formular sau la adresa evenimente@secom.ro.

Share: