Concepto line – propunere ținută revelion

Când toată lumea se agită să-și găsească rochii de revelion, partea aceea din mine ce se zbate împotriva curentului îmi spune: go for the pants!  Continuă să citești dacă vrei să descoperi poestea unui brand românesc fain și o propunere classy pentru seara de revelion.

Concepto line

Poveștile în care e implicată o bunică par să fie întotdeauna de succes, nu-i așa? EI bine, fetele din spatele Concepto au o astfel de poveste. Au primit de la bunica lor o mașină Singer (yep, una din acele mașini de cusut), iar restul pare să fie istorie. Asta dacă ne uităm la ce colaborări au avut până în prezent.  Probabil știți că nu-s mare fan branduri (doar de dragul numelui), dar nu pot spune nu poveștilor și frumosului. Așa că hai să descoperim Concepto.

Factori diferențiatori:

  • țesături de calitate
  • piele naturală
  • atenția la detalii (chit că pun un mare accent pe tăieturi simple)
  • forme minimaliste

Cu ce se identifică acest brand? Cu empowerment (sună tare ciudat să-i spun în română, așa că rămân la verisunea englezească). Cu crearea unui stil propriu. Cu o minte deschisă. Cu încredere în instincte. Și .. ta-da-daaam (drums) crează-ți propria cale! V-am zis că e despre povești!

Alegere classy pentru revelion

Hai să vedem acum ce am ales pentru un revelion classy, într-o locație chic. Pe site există mai multe colecții, însă m-am oprit la cea basic. Asta a fost cel mai apropiată de gusturile mele și de ideea ținutei ce o aveam în minte. Ce am ales? Pantaloni cu dungi și sacoul Josha de care m-am îndrăgostit. De obicei aș fi ales ceva negru, trebuie să recunosc. Dar mi-am făcut o promisiune anul acesta că am să îndrăznesc să port mai des și altceva, în special culori vii sau deschise (inclusiv iarna), așa că iată alaegerea. Și pentru că din punctul meu de vedere ținuta e completă cu doar un singur accesoriu, vă las pe voi să alegeți – cercei sau un inel?

Share: