Prima dată când am auzit de Contemporary Hairchitects – Studio XIX eram la masă la un prieten ce-și serba ziua de naștere. Andrei și Brighitta, vecini de-ai prietenului nostru, erau prezenți acolo. Atmosfera era faină, deși nu cunoșteam pe toată lumea, mă simteam ca într-o familie. Multe glume, zâmbete și voie bună – ce să-ți mai și dorești? Bineînțeles că am început să facem cunoștință, să spunem fiecare cu ce ne ocupăm, etc. A venit rândul lui Andrei care și-a prezentat conceptul în care e asociat: un salon numit Contemporary Hairchitects! Singura mea reacție a fost: wow, sună interesant. Sau ceva de genul 🙂 Nu m-am întregistrat, dar vorbeam serios. Îmi plăcea tare mult cum suna: fresh, modern și jucăuș (mie așa mi se pare jocul de cuvinte).

Mi-a luat puțin mai mult să ajung la salon, dar nu se putea să nu vă spun despre experiența de acolo.

Echipa Contemporary Hairchitects – Studio XIX

În primul rând, meet the team! Adică hai să facem cunoștință cu echipa: Laura, Luiza, Paul și Andrei. În ce ordine vreți voi. Zic asta la propriu, pentru atâta timp cât am stat în salon n-am văzut ierarhii, ci o echipă funcțională pe bune. Unde fiecare știe ce are de făcut într-un mod extrem de natural.

Salonul ăsta-i despre stare în primul rând. Cel puțin așa l-am perceput. E o veselie molipsitoare și o poftă de viață extraordinară în oamenii ăștia, așa că n-ai cum să nu îi iubești.

Mădălina la salon

Zâmbete. Tratament la păr cu produse Nashi. Puzzle. Alte zâmbete. Tuns. Zâmbete. Aranjat. Zâmbete. Păr mătăsos & hidratat. Zâmbete. Poze cu bradul. Tombolă (mereu câștigătoare). Zâmbete. Pe data viitoare! Ăsta-i rezumatul.

Pe larg, ar fi cam așa: Andrei s-a ocup de pregătirea părului. În salon folosesc doar produse profesionale: Wella sau Nashi (pe bază de ulei de argan și in). După ce și-a făcut numărul magic (puteți să-l întrebați despre ce a fost vorba sau să vă convingeți singuri), am lăsat masca aplicată să acționeze. 

Între timp eu și soțul meu ne-am distrat cu un puzzle. L-am început amândoi și l-a finalziat singur. Hey, eram ocupată cu masul următor!

Mă rog, Laura era mai ocupată decât mine. A început să-mi tundă vârfurile, nu înainte de a mă întreba ce îmi doresc. Bonus, a venit cu sugestii și m-am bucurat să le accept. Dar stați liniștiți, nici băieții nu stăteau degeaba. Paul și Andrei se ocupau de o altă clientă și Ionel făcea poze!

După tuns, am trecut și eu printr-un proces similar în care mi s-a coafat părul, nu s-a plâns nimeni că se usucă greu și uite rezultatul! Pozele de lângă brand îl exemplifică perfect!

Înainte de a pleca din salon, fiecare client este invitat să participe la o tombolă care cred că-i mereu câștigătoate. Pentru data viitoare se pare că am un tratament gratuit, așa că abia aștept să mă întorc la voi dragilor!

Poza mea preferată!

Două zile mai târziu, părul meu încă e demn de coperta unei reviste!

Și în loc de încheiere, vă spun une îi puteți găsi pe simaticii de la Contemporary Hairchitects – Studio XIX. Cluj-Napoca, Str. Tudor Vladimirescu nr 22.

Share: