Săptămâna aceasta am avut parte de o activitate inedită alături de colegii de la birou. E vorba de un teambuilding, iar pentru că ne place să experimentăm, de această dată ne-am adunat cu toții în jurul mesei împreună cu MasterChef Liviu Balint.

Cum? Teambuilding la gătit și nu doar la mâncat? Exact asta am făcut! Ne-a așteptat o bucătărie spațioasă, frumos luminată de razele soarelui unei după amieze de marți, dotată cu tot ce era nevoie pentru ca noi să ne apucăm de treabă.

Liviu ne spunea că oamenii o masă poate să ajungă să unească pe oricine, iar când vine vorba de echipe, eu spun că ajung să se închege atunci când construiesc ceva împreună și pot să vadă rezultatul muncii lor. Iar gătitul (și ulterior mâncatul) s-a potrivit de minune cu cele doua concepte.

Pe bune, fiecare am pus mâna și am ajutat la prepararea felului principal și al desertului. De-a lungul procesului, Liviu ne dădea indicații și sfaturi, presărându-le toate cu povești ce implicau ”așa da” și ”așa nu”. Ne-am distrat preparând, iar când totul a fost gata a venit provocarea de a ne aranja fiecare farfuria – pe principiul: cum îți așterni, așa dormi. Așa că fiecare ne-am ales câte o farfurie (niciuna nu semăna cu cealaltă) și am trecut la treabă.

Rezultatul? În imaginile de mai jos, plus o echipa veselă, gata să realizeze orice împreună, pentru că am demonstrat încă o dată că se poate!

Share: