Fă-ți timp pentru visele tale – The Woman – Workshop Antreprenoriat

Vă spuneam într-un articol recent despre conferința The Woman la care am participat cât de mult mi-a plăcut și ce impuls de energie pozitivă și poftă de a face mi-a adus! Ei bine,  seria evenimentelor sub umbrela conceptului The Woman: Cea mai bună versiune a ta! continuă! Despre ce este vorba? Un Workshop axat pe antreprenoriat în data de 19 aprilie – sursa de inspirație profesională și personală a antreprenorului feminin.

 Ne vedem în 19 aprilie, la Hotel Platinia Luxury Suites la The Woman Entrepreneurship Workshops. Amalia Sterescu (Leadership Consultant, Personal Branding Strategist, Public Speaking Coach), Vlad Andriescu (Redactor-șef Start-up.ro) și Anca Șerban (Fondator ManierArt), sunt o parte dintre speakerii care vor susține workshopuri axate pe dezvoltarea și formarea unui business cu principii.

Investiția în reputație și brand personal, esențială pe termen lung

Pe Amalia am mai întâlnit-o. Nu știam nimic despre ea înainte de o prezentare care a ținut-o la compania în care sunt project manager. După o oră însă în care ne-a vorbit despre leadership, brand personal și povestea ei, mi-am zis că am investit extrem de bine acel timp și că abia aștept să o revăd. În cadrul workshopului de antreprenoriat The Woman din 19 aprilie, Amalia va pune în lumină importanța investiției în brandul personal. Brandul personal este cel care ajută antreprenorii să își pună amprenta asupra mediului de business. De asemenea, ajută la diferențiere într-o lume care se află într-o continuă dinamică.

„Reputația este ceea ce se spune despre tine atunci când nu ești prezent. Investiția în reputație/brand personal este una dintre cele mai bune investiții pe termen lung”

Brandurile nu se vând singure

Vlad Andriescu este redactorul-șef al start-up.ro, principala sursă de informații despre start-up-uri din România. Vlad urmărește ecosistemul startup-urilor românești de peste cinci ani. Este interesat mai mult de poveștile cu eșecuri, decât de poveștile de succes. Adevăru-i că mai mult învățăm din sinceritatea unei înfrângeri, nu-i așa?

Tematica pe care o va aborda Vlad la eveniment este cea de storytelling în antreprenoriat și felul în care brandurile ar trebui să comunice. În era digitală, a informației și a vitezei, publicul nu mai este dispus să consume conținut cu promovare directă a unui produs sau serviciu. Din acest motiv povestea din spatele unui brand este extrem de importantă pentru un business de succes.

„Ne-am născut și creștem cu povești. Peste tot în lume, chiar și în România, poveștile încă vând. Altfel nu am mai fi aici. Scopul meu în cadrul “The Woman Workshops: Entrepreneurship” va fi să fac audiența să mai creadă încă o dată în povești.”

Eticheta la masă face diferența – exersăm la The Woman workshop

Anca Șerban, Fondator ManierArt susține workshop-ul practic. Tema este „Eticheta la masă în mediul business” în timpul pauzei de prânz a evenimentului. Participanții au astfel ocazia de a experimenta live tehnicile prin care o întâlnire de business la prânz poate consolida cu succes un parteneriat.

Cu o eleganță și atitudine firească în abordarea acestor aspecte, Anca vine în sprijinul celor care vor să învețe cum să-și întrețină invitații, cum să transmită un mesaj corect din punct de vedere profesional și să se bucure de mâncare în același timp.

„Gesturile fine și atenția la detalii vorbesc despre noi mai mult decât orice discurs impecabil.”

Recomand cu drag genul acesta de evenimente dintr-un singur motiv: cred în valoarea ce o aduc. Cred că te pot face să-ți dorești să fii cea mai bună versiune a ta. Și cel mai fain e că ai și modele care-ți pot da idei cum să faci asta. Calea o vei găsi singur/ă, că doar fiecare e unic, da-i tare fain când vezi exemple că se poate și la noi!

Share: