Experiența Sandymount – Dublin

Cea mai faină experientă de pană acum din Dublin e legată de Sandymount beach! Da, trebuie să recunosc că arhitectura caselor de-a lungul plajei este extrem de primitoare, că m-au fascinat ușile colorate și faptul că fiecare clădire făcea parte din același peisaj. Insă tot natură m-a fermecat până la urmă …
Am ajuns pe plajă spre seară și mi-a fost dat să întâlnesc cea mai intinsă plajă pe care am văzut-o vreodată. Îmi era dor de mare, așa am hotărât să străbat plajă de-a latul. Pe jos erau scoici și alge, iar nisipul era așezat la fel ca cel de pe fundul mării.
Am ajuns după căteva sute de metri la apă și am stat să urmăresc zarea …. Nu m-am mișcat deloc în timp de contemplam orizontul, curioasă de ceea ce se află în jur. În câteva minute mi-am dat seamă că marea e mult mai aproape de mine acum. M-am întors instant în timp la o lecție de geografie despre maree. Așa se explicau deci vegetația de pe plajă și formele de pe ea.
Am revenit într-o altă dimineată în același loc, doar că plajă mea dispăruse aproape complet, odată cu noaptea și cu fluxul.

Mi-am reamintit atunci cât de unic este fiecare moment pe care-l trăim!

Mai jos, câteva poze:

 

Share: