Cum alegi geanta potrivită pentru prietena ta?

De multe ori achiziționarea unui cadou pentru cineva drag poate să fie o adevărată provocare. Mai ales dacă suntem în pană de idei (aparent!). Iar dacă e nevoie să cumpărăm un cadou pentru o femeie, hai să spunem că lucrurie se diversifică! Ce putem face, e să mizăm pe faptul că o femeie nu are nicicând suficienți pantofi sau destule genți! Și dacă e mai dificil să luăm încălțăminte cadou, când vine vorba de geanta potrivită, lucruile pot deveni mai ușoare. Dacă știi cum să le abordezi, desigur.

Îți propun să descoperi trei tipuri de genți, potrivite pentru tipologii diferite de persoane. Și cine știe, poate găsești inspirație pentru viitorul cadou – sigur ai pe cineva drag în minte cui i-ar plăcea o nouă geanta.

Geanta pentru prietena minimalistă

Cred că fiecare avem o prietenă care știe mereu să ia doar esențialul cu ea. Câteva carduri, telefonul, cosmetice – strictul necesar. Și orice mai e important pentru ea. Așa că dacă vrei să alegi o geantă pentru acestă prietenă, ceva mic, care nu ocupă mult loc, e alegerea perfectă. Și dacă vrei să te asiguri că nu dai greș, o geanta în culori nude e potrivită pentru aproape orice timp de ținută.

Geanta pentru prietena întreprinzătoare

Când zic prietena întreprinzătoare sigur ai deja pe cineva în minte. Are mereu laptopul și o agendă la ea. Folosește mult telefonul. Are un program strict de muncă și iubește ceea ce face. E ocupată, dar e femeie și iubește și ea accesoriile. Așa că pentru ea poți alege o geantă pentru documente în care încape cu ușurință și un laptop slim. Ca sugestie, nu-ți fie frică să alegi o culoare puternică pentru geanta business, care poate să fie customizată la cerere. Go wild! În plus, în mediul business, o geantă din piele va face diferența – calitate înainte de cantitate!

Geanta pentru prietena artistă

Prezența vie și creativă din viața noastră. Prietena care experimentează, care se joacă indiferent de vârstă. Cea care citește. Cea care e practică. Și care uneori parcă ar lua un sfert de casă în geanta ei. Pentru ea îți sugerez să alegi un rucsac în care să încapă toate visele ei. Și lucrurile, bineînțeles – că doar de aceea îi cumperi o geantă. Din nou, te poți juca cu paleta de culori – sky is the limit!

Tu ce tip de geantă ai alege pentru prietena ta? Dar pentru tine? 🙂

Share: