Concert Paula Seling – Cluj-Napoca 21 decembrie

Probabil v-am obișnuit în ultima perioadă cu evenimente frumoase, tocmai de aceea de data aceasta vă invit la un eveniment de poveste. (Cum se putea altfel?!) Nu-ți face planuri de azi într-o săptămână, căci ne vedem la concertul Paulei Seling din Cluj-Napoca. Tot ce trebuie e să reții sunt următoarele detalii: 21-decembrie, ora 17:00, cinema Florin Piersic!

Paula Seling

Pe Paula Seling am auzit-o pentru prima dată cântând live în Piața unirii, în urmă cu opt ani. M-a uimit și nu credeam că există artiști a căror voce să sune mai bine în realitate decât înregistrate, dar ea fix așa e. Paul are darul de a aduce emoție și bucurie prin sensibilitatea și bunătatea pe care o radiază. Și cred că avem nevoie cu toții să ne reamintim de magia bunătății în această perioadă, să mai petrecem timp deconectați, alături de cei dragi. Și ce prilej poate fi mai potrivit decât un concert la care să participăm cu cei care sunt aproape de noi și care ne fac fericiți?

Sper să ne vedem acolo în număr cât mai mare și mai sper să îndrăgiți și voi melodiile Paulei la fel cum fac și eu. P.S. Preferata mea este melodia Promit – ție ce melodie de la Paula Seling îți place cel mai mult?

Share: